Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vanzemaljci i Buducnost Zemlje

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 259603 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

starkg
Kragujevac

Član broj: 51088
*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 17:34 - pre 167 meseci
Aaaa dobro dobro jel mora taj Engleski? :( , nema engleza na forumu ;)
YU1OTW

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

Član broj: 286901
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 17:49 - pre 167 meseci
To je za strance, a tebi je bitan video, tekst imas i na srpskom.

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 20:34 - pre 167 meseci
Vidi ovo

CNN Hype Alien Invasion As Tool To Improve The Economy - And Admit It Would Fake
http://www.youtube.com/watch?v=-gayFbHxkbg&feature=feedu
http://globalpublicsquare.blog...ix-u-s-economy/?iref=allsearch

0

dreser

Član broj: 193131
*.ptt.rs.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 22:17 - pre 167 meseci
Citat:
Tu imaju veći problem oni što raznim otrovima prskaju taj paradajz koji ti posle jedeš.

Pa jes' i to sto kazes!

Citat:
Pa ti si ludji od svih ovde kad tvrdis da radis za US Space Command

Eeee, nemooo' me ofiras, nismo se tako dogovorili! Nekom drugom prilikom cu detaljnije o mom delu...

Citat:
Ne, sukobi su bili u proslosti, zbog raznih stvari u galaksiji, sad dolazi mir.

@GF: ti si bre stvarno neki fine young man

0

aser
Jerry Drake
Šabac

Član broj: 81912

+9 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 23:39 - pre 167 meseci
Za one koje zanima iskustvo o kojem GF priča ali neće da kaže sta je, pratite sledeća uputstva:

''...Vibracija bi mogla biti dobro pročišćena okretanjem u krugu Jednog i tokom toga verbalnom vibracijom sledećeg dijaloga:

Pitanje: „Šta je Zakon?“
Odgovor: „Zakon je Jedan.“

Pitanje: „Zašto smo ovde?“
Odgovor: „Mi tražimo Zakon Jednog.“

Pitanje: „Zašto tražimo Ra?“
Odgovor: „Ra je skromni izaslanik Zakona Jednog.“

Oboje zajedno: „Radujte se onda i očistite ovo mesto u Zakonu Jednog. Nemojte pustiti nikakvu misaonu formu da stupi u krug koji smo obišli oko ovog instrumenta, u ime Zakona Jednog.

Instrument u to vreme treba da bude u transu. Pravilno postavljanje je glava upravljena dvadeset stepena severno-severoistočno. To je pravac iz koga se emituju nove ili new age distorzije svetla/ljubavi, koje su manje izobličene, i ovaj instrument će se tu osećati komforno. To je senzitivan instrument, za koji smatramo da distorzije koje ulaze u njenu celinu uma/tela/duha dolaze od svih njenih čula. Zato je dobro uraditi sledeće:

Postavite kraj glave entiteta još nekorišćenu čašu sa vodom.

Na centar knjigu, najviše usaglašenu sa mentalnom distorzijom instrumenta a koja je najbliža Zakonu Jednog, Bibliju, koju ona najčešće dotiče.

Sa druge strane Biblije malu količinu tamjana u nekorišćenoj kadionici.

Na zadnjoj strani knjige, koja simboliše Jednog, otvorenoj na Jovanovom jevanđelju, belu sveću.

Instrument će biti osnažen ako nosi belu odeću. Instrument treba da bude prekriven i nagnut, zatvorenih očiju.

Iako je to kompleks aktivnosti/okolnosti koji može izgledati veoma udaljen od nameravanog iskustva podučavanja/učenja, mi osećamo da će usavršavanje tehnika transa olakšati distorziju uma instrumenta budući da će se opaziti poboljšanje u distorziji instrumenta s obzirom na iscrpljenost. Napominjemo samo da, ako se ove seanse podučavanja/učenja odvijaju tokom vremena/prostora tokom kojih telo-sunce ne obasjava ovu sobu, treba pozvati instrument pre nego što se uključi mehanizam za osvetljavanje. ...'

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 23:49 - pre 167 meseci
Ako hoces best fake, gledaj hollywood filmove.

Aser opet citiras kojesta.

50W self runing magnet motor:

0

aser
Jerry Drake
Šabac

Član broj: 81912

+9 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 23:59 - pre 167 meseci
Citat:
Galactic Federation
Aser opet citiras kojesta.

Napokon se slažemo! :D

Samo što je citat iz knjige koja govori o kanalisanju višeg entiteta kolektivne svesti, koji otkriva značajnu istinu čovečanstvu. Veći deo tvojih postova su sadržaj te knjige samo prepričan tvojim rečima. Ne kažem da si prepričao tu knjigu, ali obzirom da je to jedna od sakralnih knjiga new age pokreta imao si odakle da dođeš u kontakt sa sadržajem.
Ili si ti možda taj entitet, pa si najavio svoj dolazak , ali opet kažeš da je to koješta, što nema smisla osim ako na taj način ne pokušavaš da se sakriješ od širokih narodnih masa koje nisu spremne da prime više znanje kolektivne svesti, ali to opet nema smisla jer se prilično eksponiraš po forumima i jutjubu ipak su to široko dostupni medijumi za prezentovanje podataka, nisam siguran u šta da verujem, valjda nisam spreman da spoznam mudrost i istinu, nadam se da ću jednom uspeti.

[Ovu poruku je menjao aser dana 15.08.2011. u 01:35 GMT+1]

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje15.08.2011. u 00:24 - pre 167 meseci
The law of one, nisam citao to ali mi je poznato sta je u njemu. Mozda ima dosta mudrosti ali ko kaze da je tu sve dobro pretstavljeno?
Generalno, kanalisanje kao sto sam rekao, moze biti i dobronamerno ili poluistinito sa ciljem manipulacije ili samo distorzija istine.

Ako hoces pravu mudrost procitaj razgovor sa bogom:
http://www.4shared.com/documen..._Donald_Walsch_-_Razgovor.html

0

EmmaR
Srbija

Član broj: 269847

+172 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 00:39 - pre 167 meseci
Mislim da je poenta karme i krajnjeg samoispitivanja odnositi se sa poštovanjem prema svim živim (a možda i neživim ???) bićima.
U tom smislu, svi smo unapred pali na takvom ispitu. Ne verujem da u civilizovanom svetu ne postoji odrasla ljudska jedinka a da nije sa krajnjim "zlobom" zgazila mrava i / ili siledžjski otkinula list neke biljke (išutirane stolice ovoga puta zanemarujem jer ako uključim i nežive stvari, onda smo ga debelo zaglibili na putu za večni pakao). Ne znam kako stvari stoje u necivilizovanim društvima.
U suštini, trebalo bi da se prašta ono što je učinjenu u cilju instiktivnog preživljavanja, a kažnjava ono što je učinjeno sa besmislenom svrhom, uključujući i bespotrebno trošenje prirodnih resursa i njihovo zagađivanje. Jer, svet - priroda, je tako uređen da može da svari i očisti posledice egzistencije - samog postojanja - pojedinih biljnih i životinjskih vrsta tako da na kraju sve bude "čisto i zdravo", dok enormna odskakanja lako mogu da dovedu do uništenja.

Činjenica je da vrste međusobno dele iste teritorije i pod uslovom da se ne radi o odnosu lovac-plen one žive u nekakvoj zajednici tako što svako gleda svoja posla.
Tu nekako čovek iskače - generalno, ne prihvatamo druge životinjske i biljne vrste u svom staništu; pri čemu kada kažem stanište tu podrazumevam zidana zdanja i sva živa bića za koja smatramo da im tu nije mesto, besumučno tamanimo a najviše stradaju pauci, mravi, bubašvabe, bubarusi, stonoge, stenice,... Ajd neka im neko objasni da ne mogu da žve u mojoj kući, tvom stanu,... Veće životinje je već lakše kontrolisati - dobra gradnja ih sprečava da zađu na našu teritoriju. Isto se odnosi na biljke. Onim vrstama kojima je dozvoljeno da žive na našpj teritoriji, ukinuto je pravo na slobodu - ptice po kavezima, ribe po akvarijumima, ... biljke po saksijama,... jer one nisu tu dobrovoljno već radi našeg zadovoljstva. Možda bi ovo moglo da ide u prilog tvrdnji da smo vanzemaljci koji su davno zaboravili svoje korene.

Drugo... Skrenuta mi je pažnja na "čudne" avione koji lete pravo pa onda naglo skrenu pod uglom od 90 stepeni pa nastave pravo. Nešto što mislim da sam i ja videla pre neku noć i večeras, ali nešto što sam ignorisala i negirala iz razloga što bi nastala mini panika a ni sama nisam sigurna da me oči ne varaju a možda se neki "sportista" samo okretao pa je to sa tla ličilo na skretanje od 90 stepeni a u stvari je jedan veliki luk.
S druge strane, kada razmislim, da sam vanzemaljac koji se šeće nebeskim svodom ove planete a pri tom koristim noć kao štit logično bi mi bilo da svetlima na letilici imitiram domorodačke letilice (avione) uz što bolju imitaciju njihovog leta. Bar se ja ne bih bespotrebno eksponirala. Uostalom, sumnjam da su njima svetla nešto više od dekoracije.
Realno gledano: pokretna svetla na nebu ne moraju biti samo avioni. 99% stanovnika ove planeta ne zna i nema potrebu da zna o broju i vremenima preleta letilica na nebu iznad njihovih glava, što automatski daje mogućnost manipulacije masama. Činjenica je da aviona baš ima i da lete kao da se najmanje 50% populacije sa ovih prostora vozi avionima. Doduše, nisu svi avioni komercijalni letovi: ima i teretnih, a najviše (bar ja tako mislim) ima sportskih aviona (ne moraju da budu brojniji, već imaju mogućnost da budu brojniji po broju letova ostvarenih samo sa jednom letilicom), pa motornih zmajeva; A svi oni imaju svetla - neki konstantna, neki treptajuća; bela ili žuta. Eh, da mi je da imam bar dvogled!

ER

0

starkg
Kragujevac

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 09:54 - pre 167 meseci
Vidi Emmar, nekada davno kao klinac a narocito za vreme bombardovanja konstantno sam buljio u nebo, jer struje vise nije imalo nego sto je imalo kod mene, doduse tada sam bio na selu udaljenom od grada pa se lepo moglo videti, a to mi je postala navika i par godina posle. Desava se bas skoro sam video da avion menja marsutu ja sam video avion koji se okrenuo i vratio natrag. Razne mogucnosti su u pitanju evo gotovo u celoj Africi je nemir negde vise negde manje, veoma moguce je da su promenili marsutu jer kao i sto znas u toku je bombardovanje Libije i jednostavno avio kompanije paze u dogovoru sa nekim iz vojske gde se krecu da ne bi ometali vojne avione, pa i kroz nasu teritoriju nisu leteli kada su nas bombardovali vec su pravili takve promene pravca mene to ne cudi. Znaj da svaka drzava ima radare i postoje radio kanali na koji ma se te letelice upozoravaju. Zna se gde ko leti, vojska bi prvo primetila i kontrola leta da ima takvih letelica. A da, za vreme bombardovanja posto sam kao decak voleo radio tehniku imao sam prijemnik koji je na moju srecu imao IC koje je bilo hiper band, pa sam ga preradio i imao frekvencije od 40Mhz - 400Mhz , tu sam se naslusao Elektrodistribucije pa nekih javnih sluzbi, neke nisam znao ni sta su. Kasnije po nekad sam slusao i kontrolu leta od 116-126Mhz AM modulacije e to bi ti bilo dobro cula bi razgovor izmedju aviona i kontrolnog centra :) tako da nije neubicajeno da skrecu. Tako sam prvi put 1999 video avakse avione koji emituju zutu svetlost koja se pojacava i smanjuje, i letelica se neobicno "cimka" levo desno vidi se po svetlu. Isto jedna od odlika jeste to da ide brze i usporava ali sve u granicama poznate fizike ne kao NLO :) , ali ne znam sta koji djavo traze i danas pre neko vece sam video nekoliko, ima ih jos mozda ih salju odnekud za Libiju ne znam.

____________________________________________________________________________________________________________________

Vec smo govorili sto se tice vanzemaljaca kontam ako su napredni da prevale brzo destinacije od ko zna koliko hiljada svetlosnih godina verovatno da mogu menjati fizicki oblik i dolaziti recimo po dnevnom svetlu naspram sunca su neprimetni, negde gore. Mogu biti nesto kao duhovi ako im se hoce. Mogi biti nevidljiva materija-polje za nas. Razumem sta je GF hteo reci vibracije materije na visoj frekvenciji od ove nase postojece i nemozemo je videti ni opipati. Recimo moze se to obijasniti ovako sa primerom koji nije isti ali opet nesto malko slicno. Mi vidimo odredjeni spektar radiofrekventnog spektra tj. svetlost (uzecu u obzir nazive iz sadasnje nauke i pojmanja da je i svetlost neka vrsta radio talasa,ali sta god da je svetlost ona je slicna i elektromagnetnom zracenju) mi vidimo mali spektar koji se odbija od objekata i dolazi do nasih prijemnika tj. ociju. Zamisli da imamo mogucnost da vidimo nize EM talase recimo radio frekvencije pa do kosmickog zracenja. Desilo bi se to da bi mogla da vidis taj avion jasno kao po suncu sa dvogledom jos bolje. Kako bi ga videla? Da ne pominjem kosmos ali i nasa sredina je puna elektromagnetnog zracenja i to snaznog, evo silni kilovati TV emisionih objekata koji se prostiru i u visine a sve bi se to odbijalo od aviona do tvojih ociju ili kad bi videli ceo spektar frekvencija sve bi nam sljastilo kao pod reflektorima!!! videli bi smo prostor izmedju zvezda drugacije nego sto to sad vidimo i svu mogucu materiju pa i polja, temperature itd. Na zalost mi nismo sposobni za to nase oci su dizajnirane tako da vide to sto vide. U nauci se cak mora koristiti i vise razlicitih prijemnika jer frekventni opseg koji sam pomenuo je ekstremno sirok, za neke ni mi sa sadasnjom tehnologijom ne mozemo napraviti pojacala i antene ili je to pak eksra slozen poduhvat i za NASU i bilo koga. Tako da verujem ako hoce biti nevidljivi bice to na neki najsigurniji nacin, a ako hoce "skrivenu" vidljivost (vidis ih a ne znas da su oni) pih, zamisli da se setas kroz Njujork masa ljudi odkud znas da neki vanzemaljac nije mogao da se strpi do lupam 2012 vec je sad u ljudskom obliku seta po gradu i eto iz radoznalosti razgleda drugu civilizaciju ko ce ga otkriti? To je nemoguce.
___________________________________________________________________________________________________________________

GF sto se tice knjige procitao sam trecinu vidim na kojoj filozofiji pociva, procitacu je i do kraja malo po malo kako vreme dozvoli ali mogu reci za nju:
"To je samo jos jedna mogucnost u nizu."

Lepo deluje tj. ona upravo obijasnjava zasto je svet ovakav, kada se mnogi sa pravom pitaju a gde je Bog? Zasto je on dozvolio da se ovo desava? Eto mi odgovora he logicno deluje, problem je u nama samima, jer nam je dato da mi imamo kontrolu. E a ja sam se upravo toga i plasio, nece biti nicega na silu vec ce stvari doci na svoje mesto kada mi kroz evoluciju postanemo bolji ljudi ali to nece jos verujte. Nagovorite vi svetske vladare ili bolje receno nase gazde "milijardere" da se okanu novca vec da resurse na zemlji raspolazemo po potrebi, da planetu ravnomerno izgradjujemo i razvijamo, da ne krijemo tehnologije koje ce osiromasiti milijardere a ostalim ljudima doneti besplatnu energiju i planeti blagostanje "ne zagadjenost" Malo sutra ce se to desiti. Tako da predvidjam da ovim tempom imamo jos da "gulimo" :) i mi i nase buduce buduce generacije.....

Emmar Dvogled ili neki kazu Dogled nem' pojma. Ima za oko 4000 din u PC radnji winwin, prodaju Nemacke Practica bas su dobri ima od 1000din uvecanje 10 puta pa do ovog 4600din uvecava 20 puta, juce sam video teleskom oko 20-60 puta oko 6800din. :) ali sta sve treba i ja cu cekati i videti sta da kupim volim da razledam ;) ako nema u radnji moze da se naruci iz magacina treba da ih ima jos.

[Ovu poruku je menjao starkg dana 16.08.2011. u 11:17 GMT+1]
YU1OTW

0

yolja624

Član broj: 9380

+643 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 10:36 - pre 167 meseci
Citat:
starkg: Tako sam prvi put 1999 video avakse avione koji emituju zutu svetlost koja se pojacava i smanjuje, i letelica se neobicno "cimka" levo desno vidi se po svetlu. Isto jedna od odlika jeste to da ide brze i usporava ali sve u granicama poznate fizike ne kao NLO , ali ne znam sta koji djavo traze i danas pre neko vece sam video nekoliko, ima ih jos mozda ih salju odnekud za Libiju ne znam.

Vidio si ovo...

da leti iznad Srbije 1999 godine????? Cisto sumnjam! Nisu letjeli iznad Srbije i Crne Gore niti imaju potrebe da to rade. I osnovni razlog sto nisu letjeli ovuda lezi u tome sto bi bili oboreni u roku odmah! I nisam siguran da ovolika slotina moze da "cimka" bilo kuda jer je preveliki za nagle manevre, ipak to je Boing 707. To kad "cimka" - moze samo da se srusi, sto je fizicki objasnjivo.
Prije da si vidio NLO.

0

3way

Član broj: 241428

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 10:45 - pre 167 meseci
Citat:
yolja624:I osnovni razlog sto nisu letjeli ovuda lezi u tome sto bi bili oboreni u roku odmah!

Osnovni razlog lezi u tome sto, s obzirom na domet uredjaja, nisu imali potrebe da lete iznad nase teritorije.
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

yolja624

+643 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 10:48 - pre 167 meseci
Citat:
3way: Osnovni razlog lezi u tome sto, s obzirom na domet uredjaja, nisu imali potrebe da lete iznad nase teritorije.

tako je - izmedju ostalog!
Ali mislim da je opasnost od rusenja u najmanju ruku isto toliko vazna.

0

starkg
Kragujevac

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 11:07 - pre 167 meseci
Pa ne znam to je bilo tada prvi put vidjeno za mene ali iskreno nikad se nisam ni trudio ranije da gledam sta leti, u mom selu je bilo krcato od vojske bivali su po pojedinim kucama, svako vece su pekli jagnjice, prasice jednom recju uzivali. Oni su rekli da je to Avaks da snima teritoriju, i seljaci su gledali u nebo i naravno raspitivali se svi smo brate znali da je to avaks, moj otac i ja smo gledali pa da ne lupim do sada sam video preko sto. Steta nemam HD kameru, doduse zadnjih 7-8 godina nisam obracao na njih ali sam video i prosle godine slucajno i pre neko vece, mislim da bi mogao snimiti koju ali dzaba obicnim kamerama. NIje avion nikako,uglavnom se avioni cuju uvece nema dosta buke ovo je necujno, zajsta ide i usporava u granicama normale ali po svetlu gledano ne "cimka" odmah u nekoj tacki da predje na drugu trenutno, nego se to desava kroz kretanje ali brze nego kod aviona to stoji. Sve letelice moraju da imaju svoje oznake, koliko znam putnicki avioni imaju crveno i zeleno i valjda i zuto svetlo, nasi lovci imaju zeleno koje se pali i gasi kao zmigavac. A ovo sto ga ja znam kao avaks i dan danas ide jednostavno boja svetla je malo zuta,kao sijalica obicna u daljini, a svetlost ide jako pa se lagano smanjuje do jedva vidljive svetlosti pa nestane, i posle nekog vremena opet se upali umereno svetlo, nisam se raspitivao zajsta jer avaks ima ovakva svetla? tj. ove osobine? A mozda bude i neki drugi spijunski avion a avaks mi je ostalo od vojske mozda nije to toliko veliko ima li jos sta manje za spijunazu? Ne razumem se u vojnu tehniku, niti poznajem letelice.

A naravno znam da ovo leti jako jako visoko mi nismo mogli to da oborimo, nama je bio problem 10km u to vreme.
YU1OTW

0

yolja624

+643 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 11:32 - pre 167 meseci
Citat:
starkg: Pa ne znam to je bilo tada prvi put vidjeno za mene ali iskreno nikad se nisam ni trudio ranije da gledam sta leti, u mom selu je bilo krcato od vojske bivali su po pojedinim kucama, svako vece su pekli jagnjice, prasice jednom recju uzivali. Oni su rekli da je to Avaks da snima teritoriju, i seljaci su gledali u nebo i naravno raspitivali se svi smo brate znali da je to avaks, moj otac i ja smo gledali pa da ne lupim do sada sam video preko sto.

A i popilo se po malo? Neka neka, valja se to ( malo sale, nemoj da se ljutis. Vjerujem da je bilo fino )
Avaks ne snima teritoriju. To mu nije posao. Sluzi za otkrivanje letjelica, za navodjenje svoje avijacije na ciljeve i slicno. Za snimanje terena imaju druge sprave, preko Predatora i slicnih BPL pa do satelitskih snimaka.

Citat:
Steta nemam HD kameru, doduse zadnjih 7-8 godina nisam obracao na njih ali sam video i prosle godine slucajno i pre neko vece, mislim da bi mogao snimiti koju ali dzaba obicnim kamerama. NIje avion nikako,uglavnom se avioni cuju uvece nema dosta buke ovo je necujno, zajsta ide i usporava u granicama normale ali po svetlu gledano ne "cimka" odmah u nekoj tacki da predje na drugu trenutno, nego se to desava kroz kretanje ali brze nego kod aviona to stoji.

Ako nesto leti na +10km visine, tu nema Bog zna sta da se cuje. Ovo cimkanje mi bas simpaticno

Citat:
A naravno znam da ovo leti jako jako visoko mi nismo mogli to da oborimo, nama je bio problem 10km u to vreme.

Visina na kojoj E-3 Sentry (AWACS) moze da leti je 12500m, a to je visina koju KUB dostize bez problema. Cak i prepotopska Neva S-125 ide do 18000m.

+1

starkg
Kragujevac

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 11:57 - pre 167 meseci
Citat:
yolja624
A i popilo se po malo? Neka neka, valja se to

Sta bre malo puno se pilo (; , osim kada im dolaze u obilazak sve se znalo.

Citat:
yolja624
malo sale, nemoj da se ljutis. Vjerujem da je bilo fino

Ma bre taman posla da se ljutim hehe, i kada deluje da pisem ostro veruj ne ljutim se nemam od toga koristi a i mrzim da se ljutim. A sad fino u to vreme pa na trenutke na trenutke i ne kada su bombardovali zgradi gde moji rade blizu uf... a i ovako lose vesti na sve strane ginulo se sta reci......

Citat:
yolja624
Ovo cimkanje mi bas simpaticno

I meni (; to je prvi primetio moj otac zatim i ja jedva primetno ali opet jeste, ali da znas mi smo za razliku od vojske bili ipak trezni, tek sam posao u 1. srednje nisam jos naucio da pijem kao u 3. ili 4. godini hehehe.

Hvala za pojasnjenje dometa raketa stvarno ne znam. A dobro to bi mu bilo to sad me ovo kopka koja je letelica i cemu sluzi.

YU1OTW

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 17:22 - pre 167 meseci
Nisi sigurno video awacs, nisu leteli iznad nase teritorje, inace oni pored detektovanja letelica sluze i za detektovanje kretanja tenkova, i upaljenih radara.
Za vreme rata sam gledao, ali avioni skoro nikad nisu imali upaljena svetla. Obaranje F117 sam video licno.
Najveci biser je sto su ljudi masovno veneru zvali, awacs, jer nikad pre nisu ni gledali u nebo, a nisu ni znali sta je awacs
Inace sateliti kad ih gledas mogu da menjaju intezitet jer male reflektujuce povrsine sunce osvetljava pod razlicitim uglovima a mnogi rotiraju oko svoje ose. Cimanje moze da ti se pricinjava osim ako nije znacajno, onda nije satelit nego ufo.
Svemirska stanica kad prodje moze da bude najsjaniji objekat na nebu, posle meseca. Prelaz traje 2 do 5 minuta.

Michio Kaku On Aliens On Physics
http://www.youtube.com/watch?v=LtOIpKR1JLc

0

starkg
Kragujevac

*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 18:45 - pre 167 meseci
Tesko ce biti bilo sta od toga sto pricate, skretanje levo desno se vidi u odnosu na zvezde gde se u selu bolje vide, jasno se vidi kako skrece , kao sada putnicki avion koji leti bas visoko samo krecuci se uglavnom sporije ili sporo retko kada bas brzo ili da stane a bivalo je i to da skoro stane ako i ne stane posto u kretanu ima svetla sto je blizi mirovanju nema svetla eto tako. Ma ko zna koliko sam ih video kakvi 100 pa samo za vece u vreme bombardovanja po 7-10 za jedan sat. Mnogo ih je nije to ni venera ni avion ni satelit krece sa raznih strana sveta nema pravila. Znaci ako vi neznate za to sta je ko ce? Neka bude NLO evo sad cu da kazem caletu hehe, ali to je za nas postalo toliko uobicajeno da jednostavno nismo pravili pitanje oko porekla mislili smo neki USA spijunski avion tj. avaks ciji naziv nam je vojska rekla pa eto ostalo do danas... bas pre par dana kazem gle opet oni dosadni avaksi hehe.
YU1OTW

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 19:22 - pre 167 meseci
Pa to su onda UFO-i, nisi ni svestan sta si gledao

+1

starkg
Kragujevac

*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje16.08.2011. u 19:49 - pre 167 meseci
Znaci fino video sam sigurno 500 UFO-a. Mada to moze da bude neko drugo obijasnjenje tj. letelice sa zemlje, nisu nesto impresivne.
YU1OTW

0

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 259603 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.