... unapred se izvinjavam jer zblja ne volim da vređam po forumima ...
@missortr
ŠTO TROLUJEŠ TOLIKO
Nema potrebe da glumiš nepismenog idiota.
Troluješ do iznemoglosti izbacujući gomile nerazumnih tvrdnji, a da pritom nikome ne odgovoriš do kraja na pitanja.
Skakućeš sa teme na temu, izbacujući izjave protiv LGTB van svakog konteksta.
Svojim odgovorima me podsećaš na stereotip klinca od 15 godina, navijača i huligana, zadojenog mržnjom prema svemu šta nije Srbsko (Hrvacko, Muslimansko ... odaberi po želji) i Prirodno...
Ako uhvatiš malo strpljenja pokušaj da prestaneš da skačeš po sobi i odgledaj filmić nazvan "Američka istorija X".
Jeste da naizgled govori o trulom akeričkom osvajačkom-robolasničkom kapitalizmu i zbilja nema nikakve veze sa LGTB.
Taj film govori o tebi.
Pronađi se.
Posle tebe, čovek bi mogao sa zadovoljstvom da se raspravlja sa Piscem

...
Citat:
missortr: ili mislis da ja npr. kao pripadnik manjinskog naroda u gradu u kojem trenutno zivim i radim ne bih izazvao gnijev grupe ili pojedinca koji ne razmisljaju o posledicama na samo drustvo kada bih paradirao sa svojim vjerskim obiljezjma tj. propagirao iste.
Ovde mi tek nisi jasan.
- Jesi li ti to zadovoljan svojim položajem?
- Jesi li zadovoljan odnosom tvojih sugrađana?
- Da li zbilja smatraš da je to normalno ponašanje?
- Da li želiš da se takvo nešto dešava i tvojoj deci?
- Da li želiš da se takvo nešto dešava i drugima?
I ja sam živeo kao manjina i imao sam poruku od predsednika države da svoje nacionalno i versko opredeljenje mogu slobodno da iskazujem u četiri zida svoje kuće, mada se nisam krio u četiri zida svoje kuće. I imao sam posledice od represivne i agresivne većine u okruženju u kojem sam živeo.
I upravo zato smatram kao ličnu uvredu izjave članova naše vlade da homoseksualci mogu slobodno da rade šta god hoće u četiri zida vlastite kuće.
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"