Da nema YT tesko da bi mi ovo u opste sada slusali....mislim imam nesto na kasetama ali nemam deck, a o gramofonu da ne pricam
Skoro sam deci objasnjavao sta je to gramofon
Meni najvise smeta los audio kvalitet za glasno slusanje, a voleo bih da ovo postoji sacuvano u digitalnom formatu.
Secate se Italo boot mix-ova?
To nije bilo sanse da se igde snimi uvek su sekli sa govorom ili reklamama, a internet nije postojao, sad ga na klik imas celog
Da li ste već čuli da: "30 godina nakon prestanka sa radom, grupa Beograd je ponovo na okupu, ovoga puta u novoj postavi..." Kao i da: je grupa Svi na Pod obradila i svirala, mislim, skoro ceo njihov album na Mikser-u i često svirala sa Dejanom Stanisavljevićem...a on je ponovo audio/video snimio pesmu Opasne Igre (u spotu su kadrovi iz kratkog filma The Grandmother David Lynch-a iz 1970.)
@herzog Propaganda je vrlo/dobra grupa (tj. ceo A Secret Wish)
Dr. Mabuse zaslužuje (pored filmskog serijala F.Langa) i originalni spot:
moj dodatak: Propaganda - Duel
...ako su Beograd i Propaganda prošli kao Spejs/Italo/Tehno svakako će i ovo:
Art Of Noise - Moments In Love
ima na toj strani, desno, još par dobrih sličnih Spejs/Italo/Tehno.
Naj/pesma Beograda je Soba (ali nije u duhu teme), ali zato gde je Soba tu je i Videosex i Stakleno Nebo (ceo Lacrimae...)
[Ovu poruku je menjao valerijan dana 14.04.2013. u 09:13 GMT+1]
Da,ja imam na hiljade-sve kolekcije-itala,imam i jedno stotinak ploca.
To sam kupovao kod Fabia,zena Fabricia u Trstu,via ginastika no3.
Tada se za ploce placala carina.Da se vratim.Duran Duran.Ova tema bi trebala da se TOPUJE.
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"
^Nisam te bas razumeo.Cd se ima po prilicno.Za dajmond seriju od 49 cd izabranih pa ce tesko stati
na 2 dvd-a ITALA.Ono sto ja imam su kutije i kutije dvd-a svih zanrova,i tu je preko hidjadu dvd-a mp3.
Ploce kada budem stigao da grebujem treba mi real time.Canadska,americka izdanja.
Marerijal.indeep,scoch,free enterprise, ventura,the flirts,ryan paris,ken laszlo,gigi_dagostino,baccara i iiiiiiiiii.
Sta treba da podelim?
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"
^Ne,bilo bi glupo otvarati slicne teme.Tema je NAJ NAJ.Znam da ce me oterati zbog dosadjivanja,ali muzika mi je ostala sa
istim intezitetom slusanja zanjih,pa necu preterati 40 godina.