vladd
Član broj: 37217 Poruke: 12060 *.dynamic.isp.telekom.rs.
|
Meni je samo nejasan obicaj, ili jaka zelja, da se ignorisu i ne pamte ocitane greske. Korisnici jedva cekaju da ih majstor "obrise" i da ih "nista ne kosta", eventualna popravka.
I to srecem vise nego masovno, pozale mi se poznanici i prijatelji da su imali gresku, a na pitanje "koju", dobijam odgovor "neku".
Kada im se pojavi za par dana opet, trce da brisu, samo da je ne gledaju:).
Kocnice su odradjene standardno aljkavo, za balkanske servise, po principu, sto manje zadrzavanja na kanalu, "zvao kum majstora da pogleda nesto":...:)
Od ozbiljnog posla, napravise "sklapanje puske" vadi stare, gurni nove, daj klincu iz servisa da "provoza malo", da plocice "legnu", i zovi musteriju da se ispostavi racun..
Drugi deo kvara bi zaista zahtevao malo vise pregleda, od vakuuma, struje, stanja konektora i instalacije, da bi se konstatovala tacna dijagnoza.
Koliko vidim, nista nije "probano", pogledano i ispitano, i zabavnije je iz fotelje bacati pasulj, mozda se pokaze kvar.
I "struja" i senzori se mogu testirati i proveriti, ali svakako pod haubom, a ne ispred kristalne kugle..tarota..
Paljenje pa gasenje moze da bude i do visokonaponskih kablova, i do bobine, senzora bregaste, senzora radilice..senzora temperature motora...
Ili do samog ECU-a..ali to je najudaljeniji kvar.
Spisak BROJKI koje oznacavaju greske, po mogucstvu SVIH, posto vise gresaka bolje lociraju kvar, bi bila kao prva obaveza.
Ako nema gresaka, onda proveriti vakuume i obratiti paznju da li se motor podjednako ponasa i po vlaznom il o suvom vremenu, sto moze da otkloni ili obnovi sumnju na visok napon.
Akumulator bi trebalo da je dobar, ili ga odneti na proveru, pa zameniti. Napon na njemu i jeste i nije vazan, zavisno kako se "procita", cini mi se da je nesto nizi, ali KAPACITET je mnogo znacajniji i mogucnost da accu isporuci dovoljno struje..
|