Zašto misliš da sam pogrešio eru, uveren sam da se za vreme Kenedija lepo živelo, da je najveći broj ljudi najlepše živeo?
Citat:
Stvar je vec postojala i tokom vremena je eliminisana.
Kao što je i Kenedi eliminisan? :) Što ti je podsvest, uvek nađe pravu reč, ostaje da vidimo da li je eliminisana zato što nije bila racionalna, ili su proizvođači vojnih helikoptera dali x para osobi y i rekli: Eliminiši Kenedija, i razumne stope poreza.
Citat:
Plus, sve i da se vratimo u proslost, takv porez ne bi sprecilo Billa Gates-a nista, zato sto BillG nije postao bogat od plate, vec od vlasnistva nad deloom Microsoft korporacije.
Pa dobro mogla bi da postoji i skala za korporacije, ima onaj deo "na račun poslodavca".
Citat:
I sto se BillG ne bi bavio vakcinama? Covek je demonstrirao da ume da upravlja kompleksnim projektima, plus njegove su pare.
Zato što ima raznih javnih ličnosti, pevaljki, bilionera, sportista, koji izvan sfere gde su postali javni pitanje koliko su pametni, ali i dalje utiču na javno mnjenje jako, "baveći" se vakcinama Bil i Melinda nisu napravili vakcinu, ali windows stoji na polici, pa kupiš ili ne kupiš, a vakcinišeš se pod obavezno čak i hoćeš, jer je to proizvod kojem je plasman zagarantovan na manje više 7 milijardi adresa, od zagarantovanog plasmana do zagarantovane bilijarderske zarade ne treba mnogo antivakcinašima za još jedan "argument".
Citat:
A sta tebe boli qr za alave pojedince i njihove satelite? Su tvoje pare mozda? Nisu.
E baš jesu. I smetaju mi da gledam zvezde, zato me boli.
Citat:
Da im uzimas 2/3, ne bi ni bilo tih para, pa bi uzimao 2/3 ni od cega.
To je samo tvoje mišljenje.
Citat:
Zajednica ljudi koji arce tudje pare mogu da posalju u nebo samo nacionalni dug.
Što pišeš sa kompjutera, što ne pišeš bambusom po pesku, što pretiš atomskim bombama, što ne pretiš kamenom sekirom?
Citat:
Konkretnije nesto mogu da urade kada im se pune gace od straha za sopstvene zivote bill od neprijatelja (USA) ili sefa programa po prezimenu Berija (SSSR), a i tada je to sigurno N puta skuplje i manje efikasno nego sto bi moglo biti.
Pa nije valjda Njutnu i Šenonu pretila USA i/ili Berija?
Citat:
Na kraju ce alavi pojedinac Elon da nudi slanje robe u orbitu po 1/100 cene da to radi "zajednica".
Jes kad je prvo doprineo da cena fiktivno bude 200x od realne.
Nemoj da pricas?