Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Electrolux šporet

elitemadzone.org :: TechZone :: Bela tehnika :: Electrolux šporet

Strane: 1 2

[ Pregleda: 5836 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Electrolux šporet08.01.2023. u 11:32 - pre 16 meseci
Dva pitanja:

- Zaptivna guma (silikon) oko otvora rerne
- Prekidači za ringle (ravna ploča)

Gde nabaviti pomenute artikle, model šporeta EON 398B!
Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

gti2

Član broj: 25296
Poruke: 2778
85.222.184.*



+335 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 12:08 - pre 16 meseci
Prekidače tj termoregulatore imaš u svim bolje snabdevenim prodavnicama delova za belu tehniku. Gumu pogledaj na sajtu ASWO-a ili pitaj centralni servis iz BG-a ili NS-a.
Za Electrolux ti je važan PNC broj sa nalepnice.
 
Odgovor na temu

baresi
Maribor

Član broj: 66006
Poruke: 1676
*.dynamic.telemach.net.



+243 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 13:03 - pre 16 meseci
Tako je, ako je za verovati našim prodavačima, taj broj je 949720577-00.
lp
baresi
 
Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 14:29 - pre 16 meseci
Citat:
gti2:
Prekidače tj termoregulatore imaš u svim bolje snabdevenim prodavnicama delova za belu tehniku. Gumu pogledaj na sajtu ASWO-a ili pitaj centralni servis iz BG-a ili NS-a.
Za Electrolux ti je važan PNC broj sa nalepnice.


U pitanju su mehanički prekidači/preklopnici sa više položaja.
Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 14:31 - pre 16 meseci
Sve je to lepo i krasno ali na primer u prodavnici rezervnih za Elektroluks nemaju, prodavnica je u Ustaničkoj i rade dve žene imbecili!
Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

gti2

Član broj: 25296
Poruke: 2778
85.222.184.*



+335 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 15:17 - pre 16 meseci
Citat:
zeoN_Rider:
Citat:
gti2:
Prekidače tj termoregulatore imaš u svim bolje snabdevenim prodavnicama delova za belu tehniku. Gumu pogledaj na sajtu ASWO-a ili pitaj centralni servis iz BG-a ili NS-a.
Za Electrolux ti je važan PNC broj sa nalepnice.


U pitanju su mehanički prekidači/preklopnici sa više položaja.


To je baš vremešan aparat...
U tom slučaju verovatno mogu da se ukombinuju univerzalni 6+0 prekidači za ringle.

Gumu, iskreno, ne verujem da ćeš naći.

[Ovu poruku je menjao gti2 dana 08.01.2023. u 16:29 GMT+1]
 
Odgovor na temu

baresi
Maribor

Član broj: 66006
Poruke: 1676
*.dynamic.telemach.net.



+243 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 16:24 - pre 16 meseci
Gumu verovatno po narudžbi, kod nas košta 35€.
lp
baresi
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 16:36 - pre 16 meseci
Stove Cold,
ovu gumu reklamiraju nasi da je kompatibilna sa navedenim sporetom: https://www.komelshop.rs/delov...rolux-zanussi-50206535002.html
Ovde kazu da guma sa tom sifrom nije kompatibilna sa tim sporetom: https://shop.electrolux.co.uk/...n-oven-door-seal/p/50206535002
Proveri...
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

baresi
Maribor

Član broj: 66006
Poruke: 1676
*.dynamic.telemach.net.



+243 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 16:58 - pre 16 meseci
Kod nas kažu da ta guma odgovara ako su zadnja dva broja kode koju sam napisao prije 00, ako je 01 ili 02, onda dođe druga sa kodom 3565144015.
Znači: 949720577-00 .... guma 50206535002
949720577-01 .....guma 3565144015
949720577-02 ......guma 3565144015

lp
baresi
 
Odgovor na temu

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16374



+2922 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 17:04 - pre 16 meseci
Evo kako sam ja resio:
https://www.elitemadzone.org/t508690-0-Dugme-elektroluks-ploce

elektroluks cene rezervnih delova su nenormalne.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1645



+595 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 17:07 - pre 16 meseci
Bravo baresi.
I te druge gume ima u prodaji https://www.komelshop.rs/delov...trolux-zanussi-3565144015.html
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 18:05 - pre 16 meseci
Citat:
gti2:
To je baš vremešan aparat...
U tom slučaju verovatno mogu da se ukombinuju univerzalni 6+0 prekidači za ringle.



Nije baš toliko vremešan a što se tiče prekidača mrka kapa za zamenu jer su komlet od četiri komada i nema razdvajanja osim neki budž uz odstranjivanje pokvarenog.

Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 18:08 - pre 16 meseci
Citat:
bakara:
Evo kako sam ja resio:
https://www.elitemadzone.org/t508690-0-Dugme-elektroluks-ploce

elektroluks cene rezervnih delova su nenormalne.

Ne da su nenormalne negu su za posmatranje, moraće neki po srpskom budž.

To što si ti rešio je dugme, meni je neispravno ono sa druge strane osovine.
Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

gti2

Član broj: 25296
Poruke: 2778
85.222.184.*



+335 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 18:08 - pre 16 meseci
Sve je to majstorluk :)
I kod nekih Siemens/Bosch je taj fazon sa 4 prekidača u kompletu.
Jedino isplativo rešenje je budženje univerzalnih...
 
Odgovor na temu

baresi
Maribor

Član broj: 66006
Poruke: 1676
*.dynamic.telemach.net.



+243 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 18:40 - pre 16 meseci
Kako komplet, zar nisu ovakva:
https://shop.euras.com/include...b2a28c86c44f0876ac965eb384335e
lp
baresi
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

iculibrk
Bačka Palanka
21400

Član broj: 321321
Poruke: 837



+154 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 19:26 - pre 16 meseci
Komplet
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

gti2

Član broj: 25296
Poruke: 2778
85.222.184.*



+335 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 19:27 - pre 16 meseci
Ovo je sasvim korektna cena.
Može da se naruči u ASWO, ali je drastično skuplje (cena je bez PDV-a).
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 20:29 - pre 16 meseci
Citat:
gti2: Ovo je sasvim korektna cena.


Al' je korektna...........
Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

gti2

Član broj: 25296
Poruke: 2778
85.222.184.*



+335 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 20:46 - pre 16 meseci
Jbg, to je originalni deo i nije u pitanju Gorenje ili Beko...
Zato sam i napisao da je budženje najisplativije.
Za neke veš mašine guma na vratima košta više od toga...

[Ovu poruku je menjao gti2 dana 08.01.2023. u 21:56 GMT+1]
 
Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

zeoN_Rider
Član broj: 167413
Poruke: 13058
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: zeoN_Rider


+459 Profil

icon Re: Electrolux šporet08.01.2023. u 21:04 - pre 16 meseci
Ma ASWO je skup do đavola.
Ne mogu da verujem šta je slepaca
svuda oko nas!
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: TechZone :: Bela tehnika :: Electrolux šporet

Strane: 1 2

[ Pregleda: 5836 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.