Citat:
Ljudi nemojte se zavaravati. Dosta nas bi se tako ponasalo kada bi nas "bacili" na selo.
Mislis na naprasni gubitak mozdane mase (: Ponashao bih se tako da sam rodjen i odrastao na nekoj hi-tech svemirskoj stanici pa bi mi bio kulturni shok kada bih otisao na selo.
One glume debile da predstava bude interesantnija ... i to loshe glume.
Kao nikada nisu videle kako se kokosh kolje ili slicno ?! Bullshit !
Mozda bi se Paris Hilton tako ponasala jer je celog zivota dobijala sve na srebrnom posluzavniku, ali ove nashe dve seljanCure -- teshko (:
Pa nasha 'estradna ikona' Ceca je iz nekog sela (mislim da se zove Zhitoradja), pevala po najgorim birtijama, a sada je shatro kultivisana i dama !
Manje vise svi koji su iz grada imaju rodjake na selu, ili imaju neku vikendicu gde su rintali. Ovde u Srbiji nikome nije nepoznat fizicki rad.
Citat:
Zamislite: nema racunara,interneta,es-a,diskoteka,kafica, devojaka vec samo fizicki rad...
Sto zamishljati ? Sluzi vojsku i eto ti (;
A najbolje da na selu ljudi ne izlaze u kafice i ne jure ribe.
Ta predstava je skroz njesra, jedino su dobre ribe (kada cute i nista ne rade (: )
America national sport is called baseballs. It very similar to our sport, shurik, where we take dogs, shoot them in a field and then have a party.