Audi A6 je priiilično daleko od toga da je slabije zvučno izolovan, pa bila konkurencija i Jaguar. A6 spada u već rafiniranu seriju ovog nemačkog proizvođača, koja je daleko od konfekcije tipa VW.
Doduše, ja dosta ličnih iskustava imam jedino sa 2.6 V6 benzincem, kod kojeg su podizači prozora bučniji nego motor, koji se čuje tek kada počne da "reži" na nekih 4000-5000 obrtaja.
A4 je već glasniji, ali nije ni čudo, s obzirom da nisu ista klasa.
Mada, gledajući iskustva koja je jedan moj poznanik imao sa (nikad prežaljenim) Jaguarom XJS, nisam baš siguran koliko bi bilo ko bio zadovoljan - isti se kvario relativno često i svaki put je na popravku morao da čeka, u proseku 2-15 dana, a više puta ga je servisirao u Austriji. Iako to nerado priznaje, kaže da je Jaguar (u kojeg je skoro pa zaljubljen) auto, za koji nikada ne bi mogao da kaže da ga je "slatko izvozao".
Više je bio po servisima, nego na putu.
Ovo nikako ne znači da je Jaguar generalno loš, ali nisam baš oduševljen tim čuvenim britanskim "perfekcionizmom", onda kada se zaviri pod haubu. Ako je verovati nekolicini sadašnjih i bivših vlasnika (iz okoline i sa interneta), ni Jaguar nije slučajno vađen iz kaljuge, od strane Forda. Solidnijeg je enterijera, nego što je ukupno kvaliteta.
Na kraju, cene polovnih primeraka govore same za sebe - vlasnici gledaju da ih se što pre otarase.
Sad, but true. :(
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao StORM48 dana 22.12.2006. u 22:06 GMT+1]