Ja ne znam da li ima neko pored pusaca ko ima manje obzira prema okolini. Znaci, ako oni puse na sve strane i nepusaci (kojih je vise) moraju da ih trpe i da se truju, to je onda ok. Ali ako neko samo zapreti sankcijama pusacima, onda je on: nenormalan, nacista, ubica, netolerantan i sve najgore.
Da li vi shvatate da ste jedno najobicnije ZLO. I da vas treba poistovetiti sa onim ubicama sto robijaju. Ljudi UMIRU zbog vas. Deca umiru zbog vas. Aj samo jos recite da duvan ne ubija.
I vi zelite tolerantnost? Vi ste bolesni (za obavestenje, zavisnisti ste od cigara, a to se zove bolest zavisnosti), i to necete da priznate (kao ni alkoholicari).
I ako neko kaze da je pusenje stetno, vi onda pominjete masnu hranu. Ako ja jedem masnu svinjetinu, to nikako ne ugrozava nikog u mojoj okolini. Ali ako neko pusi pored mene dok idem ulicom, dok sam u nekoj prostoriji, to i te kako utice na mene.
I shvatite da cete biti zabranjeni, pitanje je samo vremena. I to nece da bude neko daleko buduce vreme. Bice jako skoro i kod nas. Cak je i pitanje vremena kad ce ovde poceti da se postuju neki zakoni i da se kaznjavaju takvi kao sto te vi. Jer nista drugo niste ni zasluzili.
I mozete vi da pricate ovde sta god hocete, neke stvari su neizbezne. A ljudi kao vi ce da postanu ili istorija, ili odbaceni i satanizovani deo drustva.