Eric Wynn je rekao neshto mnogo umirujutje a i mnogo lepshe je verovati u te lepe i nove stvari, nego u smetje, kontejnere pune virusa, ludih majmuna itd...
Recimo,
Nash, chika Nikola Tesla je naravno 'josh tada', sam sebi dokazao, uverio se da je mogutje iz samog vazduha, kiseonika, kako vetj (to je neshto slichno kao shto rekoshe sa Berklija), praviti ili proizvoditi STRUJU.
U samom vazduhu koji udishemo je ima dosta i vishe nego dovoljno...
U samoj zemlji je ima dosta i vishe nego dovoljno... kazu da je i to znao da uradi...
Nabode chovek u zemlju shipku od nekog metala, materijala, jbm li ga, a sa druge strane te "shtangle" sijalica.
Sijalica koja naravno odmah zasvetli nakon zabijanja u zemlju.
I do believe in theese things...
A shta danas struja ne moze da pokrene?
Chak se i ljudi ozivljavaju elektroshokovima, heh, u "blazim" sluchajevima, dodushe!
I sad kao, Ameri ili mali Samuraji to znaju, neke stvari ne mogu da protumache ..... (ili je to samo za javnost, nebitno), i ako provaljuju te neke njegove zapise od kad je umro.
Nikola Tesla je samo jedan chovek.
A koliko cela planeta pametnih ljudi broji i koliko shansi ima za "heaven and progress", u odnosu na neku glupu ekonomiju koja je bazirana na nafti, koje ako nestane, nestade i sve shto bejahu everyday? ....
ma, daj...
Kad se desi da nestane nafte, pretji tjemo na struju, na solarnu energiju a tvoja dechica tje, matori, ne sekiraj se, biti just fine i mozda leteti u anti-gravi vozilima do posla i nazad.
Jesi li igrao WIPE - OUT?
Ako nisi, probaj.
STRAVA!
Mene vishe brine sunce shto nas greje ovako ludo i ovako lepa zima koju nisam ni osetio.
Brine me pigment moje koze jer znam da tju spavati preko dana a ziveti notju, ne zbog nafte i glupave ekonomije vezane za naftu koja prouzrokuje BBC i CNN materijal, nego samo zbog "sunashceta" nasheg.
Tako da tje mozda nashi chukun - chukun - pra - chukun unuchitji imati shkrge iza ushiju i ostale stvari, tipa neko vlakno izmedju prstiju, shto u celini mnogo podsetja na peraja ....
I will, I am, I can
-----------------------
www.iskrica.info
www.central.iskrica.info (for now)