Citat:
2012:
Navedi ti drugu verziju koja ce pobiti ovu verziju. Sve dok se ne pojavi druga verzija, zvanicna verzija je da su dosli zajedno. Ostaje da ti objasnis kako moze da se neko pojavi u tvom drustvu kada si sa suprugom na predstavi u pozoristu.. Batali te decje izgovore. Ne mora se cuti telefonom, mozda su se culi preko skype-a, mozda su bliski i samo su promenili SMS poruke, ja te tehnicke detalje ne znam i ne komentiram.
LOL Kakva, bre,
zvanicna verzija?!

Novinarski clanak je za tebe
zvanicna verzija i
nepobitna cinjenica?!

Da li ti uopste bilo sta znas o novinarstvu danas? Kakve decije izgovore? Cije izgovore, koja deca?!

Kakvi, bre, tehnicki detalji? LOL
Citat:
Sto se Vulin razlikuje od Jeremica? Da li ti trebaju fotografije sa privatne zabave Djokovica na kojoj je Vuk Jeremic.
Pa razlikuje se poprilicno u mnogim aspektima. Ali to je toliko van teme da nema dalje. A fotografije Djokovica i Vuka Jeremica, pa kome to treba? Ko je toliko zaludan da prati Djokovica na drustvenim mrezama, u novinama, blogovima... i zapaza da su ga slikali zajedno sa nekim, bilo kim - osim onima kao sto si ti, onima koji su optereceni Djokovicem,
kao sto si ti opterecen.
Citat:
Samo da pitam jos jednom, da li ti demantujes da su Djokovic i Vulin sa suprugama zajedno isli u pozoriste?
Ma ne demantujem ja nista. Ali pises neistine, bespotrebno. Na istom mestu su slikani jer su i bili na istom mestu. Ali ti po svom obicaju spinujes misleci, valjda, da se nece primetiti a toliko je providno da nije ni smesno.
A da je barem smesno napisao bih - dokazi da su
isli zajedno u pozoriste. Jer to nigde ne pise, a tebi je ono sto je napisano bespogovorna cinjenica. Pa gde pise da su
isli zajedno. Dokazi to.
I vec sam ti rekao, a obzirom na tvoje nastojanje, ma sve si u pravu. I jos jednom - sve si u pravu.
Samo jos da kazes sta je to Djokovic tebi licno lose uradio?
I samo jos da kazes gde ti placas porez (jer i to nevesto izbegavas). Mislim, ako je "licno pa ne bi da govoris po tome" - i to je validno, samo bar tako kazi.
Pozdrav!
EDIT
Da... a cije je autorsko delo to za sta kazes da se slazes u potpunosti? Odakle toliki text? Neki link?
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”