postalo je sasvim jasno da nasa policija ne radi svoj posao vec sluzi za harac. Treba se naoruzati dobro znanjem i ne dozvoliti da bude pametniji od nas onaj koji to nije. Otvaram novu temu i kao prilog saljem neka moja iskustva.
Voleo bih da ovde sto vise ljudi dostavi sve sto zan o tome:
1. kako se ponasati u bliskom kontaktu
2. sta se moze a sta ne moze
3. sta kaze zakon a sta praksa i tsl.
Prilog:
Ja sam nekada cenio policiju pogotovo dok su odradjivali gro posla na Kosovu umesto vojske ali sada vise ne ! Oni su postali EXTREMNO ali EXTREMNO bezobrazni. To je postala harac sluzba, a igra se zove izbegni radar ili pauk ! Pored toga ako vam nesto ukradu to ce vam policija naci nikad a mozda i pre !
Sa policijom moze da se za***ava i to zestoko ali se treba dobro pripremiti. Uz to ima toliko caka da ovo preporucujem samo profijima. Mene su dugo hvatali radari, xexe, i ja sam uvek padao na foru da platim prljave tablice 300dn i posle sam slobodan.
I onda mi kaze jedan drug, pa sto to radis ? Reci nemam da platim, oni sacine zapisnik i sada ide ono glavno, nemoj ga potpisati ! Posle imas rok od 8 dana da platis kaznu u stanicu milicije, ako ne, oni salju prijavu sudiji koja nikad ne bude poslata ustvari.
I ja ga poslusam, sad ne znam da lice mi stici prijava i kakvu zvaku da sastavim ako dodje do suda, ali on mi je rekao da ako stalno poricem i pred sudijom da su sanse policije nula + oni nece da se cimaju po sudovima. Jedino mi nije jasno kako pravdaju onda prijavu jer su sve numerisane ?
Pauk je najgore sto moze da se desi. Naravno policija ne sme da vam otudji stvar bez sudskog resenja, a oni upravo to rade. Samo, sada je lopta u vasem terenu i VI morate da tuzite POLICIJU za to ! Neki su to i radili i dobijali spor posle godinu dana. A auto je bio svo vreme u policiji. Jedan moj prijatelj je npr. ostavio krntiju Ladu (100E) i pauk(budala) je odneo ! On je posle njih tuzio iz za***ancije i kad su dosli na sud on je lupetao samo da bi izgubio spor (kreten/za***ant), a ono g**** od kola jos trune u policiji !!!
BTW. na pauku padaju stvarno kreteni ! Mislim, sta, kao ne moze da se parkira gde treba ? Radar razumem, zamislite bolidi murijaneri po bulevaru hvataju ko vozi 65km/h.
E da, najbolje je o tim tipusima ni ne misliti a kamoli imati posla sa njima. M`sim, bavis se policjom... Samo ako je za phreak !
[Ovu poruku je menjao secret dana 05.04.2005. u 22:22 GMT+1]

Vreme je da Freakujemo policiju
Re: Vreme je da Freakujemo polliciju