Na mojoj 3-stepenoj burgiji za velicinu pise 8.5, a najbolje je da pri kupovini ponese jedan sraf sa sobom i da na licu mesta uporedi.
Definitivno je bolje raditi sa 3-stepenom burgijom, ranije sam sa jednom burgijom busio a sa drugom (vecom) pravio mesto za glavu ili sam jednostavno "na silu" ravnjao glavu srafa sa povrsinom, ali to su bili oni klasicni srafovi, ovaj iver vijak ne moze covek tek tako da "ubedi".
@zid-024
Licno koristim samo srafove za spajanje (od skora iver vijak) i nikada nisam imao problema, mada na svim tim stvarima sam imao ili lesonit ili neku ivericu pozadi koji su dodatno ucvrscivali to sto sam pravio. U slucaju kada pravis recimo policu za knjige koja pozadi nece imati nista tu onda mozda treba razmisliti i o nekim dodatnim ojacanjima.
Najjeftinija varijanta za fioke je da kompletno bude uradjena od iverice i da dodas klizace. Ovu "metalbox" varijantu sam video na nekom sajtu ali nisam siguran da li je to predvidjeno za klasicnu fioku ili za onu varijantu kada fioka pri zatvaranju "zakoci" pri kraju i lagano se zatvori.
[Ovu poruku je menjao bantes9 dana 25.02.2008. u 21:33 GMT+1]
Mrav radi, tegli, i od njega nije postalo ništa,
a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovek.
Brana Crnčević