Pusenje nije potreba. Pa vidis, on pokazuje da ga nije briga, zato i mene nije briga za njega. Ali ne znam kako da ti kazem, ako malo pogledas kako se stvari krecu po svetu, a vala i kod nas (dosta sporije), pusaci gube i polako ih zakonski guraju u ilegalu :)
I nemam ja nista protiv nekog, nego protiv toga da me bilo ko ugrozava na bilo koji nacin.
ponasanje pusaca: imam komsiju koji pusi u liftu, i naravno posle vise od 10 molbi nije prestao da to radi, a zadnji put mi je rekao: a kako ne mozes da izdrzis koji minut u liftu sa cigarom. I ti, @mMyWay, ocekujes da budem tolerantan prema pusacima?!? NIKAD. A sto se tice mog komsije, samo je pitanje vremena kad cu da udjem jako iznerviran u lift i da ga zateknem da pushi...
Inace, imao sam zimus 2 radnika koji su pusili, i bilo im je strogo zabranjeno da puse u zgradi gde je lokal (lokal je pripadao drugoj firmi koja je u zgradi imala prostor za pusenje, inace). Jedan je non stop dolazio na posao pre mene i pusio u zgradi, sve dok jednom nisam dosao na posao ranije nego obicno. Sta mislis, @myway, da li on jos uvek radi za mene :). Tolko o mojoj toleranciji.
Razlog za ovakvo moje ponasanje je jako prost. Pusaci se lose ponasaju prema meni, ja cu se prema njima ponasam jos gore...