Citat:
Upravo to. I ne samo taj deo, nego ima više delova sa kojima se ne slažem. Naime, dobio sam taj link na mejl, pa sam ga ponesen muzikom i par bombastičnih naslova brže bolje postavio, a posle kada sam odgledao ceo klip skontao sam da autor očito ne ume da razlikuje stvari koje jesu problem od onih koje to nisu, pa mi bilo glupo da moje mišljenje predstavlja klip sa kojim se ne slažem u potpunosti, te sam ga obrisao. Mada klip ima poentu, kada se izuzmu neke stvari.
Uzgred, ne radi ti link koji si postavio... evo ga pravi link
http://www.youtube.com/watch?v=ZQuZYmGm9JM
Baš me zanima da Marko kaže sa kojim se to delovima ne slaže, i da vidimo zašto:
- Srbiji preti bankrot?
- Preskup benzin?
- Struja skuplja za 10% od marta?
- Pretplata za fiksni duplo skuplja?
- Kandićka plaća milione za nobelovu tamoneku nagradu?
- Palma traži ime za žirafu?
- Preti nam konstantni odlazak najobrazovanijih?
- Garnitura (politička) ista, a fotelje nove?
- Dinkić kaže da je kriza
stvarno prošla?
- 500.000 Srba u sektama?
- za 15 godina nestaće još 700 srpskih sela?
- za 2 godine napravili samo 40km autoputa?
- nikakva bezbednost, nikakav sistem za zaštitu ličnih podataka u Srbiji?
- Svako priča svoju priču na nekakvom "biznis forumu" na Kopaoniku, gde su se sastali tzv "ekonomisti & biznismeni". Što? Da ćaskaju o svojih jahtama, ili?...
- Srpski ručak za 68 dinara (tako statistika kaže, jel) ?
- U salonima za masažu cveta prostitucija?
- Krali pare namenjene za izgradnju hrama Sv Save?
- Nezaposleno nam je 30 doktora nauka?
- Kandićka IZNOVA I IZNOVA blati Srbe?
- poskupljuju struju da bi dizali plate?
- Mito za posao vozača u gsp?
- 450.000 penzionera gladno?
- Poslanici se šetkaju po crvenom tepihu kao holivudski glumci??
- svaki štrajk - bez ikakvog značaja, bez poente... radi i trpi, ili daj otkaz i jedi iz kontejnera? Ili... štrajkuj glađu pa crkni?
- Učenik prebio profesora?
- Čopor pasa umalo nije letos ubio devojku na Adi?
- Legalnim sexom se smatra i sex sa detetom od 14 godina?
- Snimak sahrana da jkp nudi preko interneta?
- Pogubnost srpskog mentaliteta koji se plaši da naručuje dokumente preko istog (interneta)?
- Užas sa divljim deponijama na svakih par km u Srbiji?
- Beograd premalo čini za kosovske Srbe?
- Ministrarstvo dalo besplatne knjige prvacima, a onda odjednom roditelji moraju da plate??
- Država okreće leđa najboljim učenicima?
- Ni kočnice jbt na busevima ne rade kako treba!?
- Korumpirano zdravstvo, prosveta, sport??
- Srbija ne mari za lekovite izvore, banje, reke?
- 300.000 dece gladno?
- Vrtići skuplji, dok Tomićka ima stan u Francuskoj za 7.000 eu mesečno (iz budžeta

)?
- Geotermalna, neiskorišćena energija dok nam eps samo diže račune da bi svojim radnicima dao plate?? A napon koliki je? Onaj na koji su se obavezali zakonom i ovaj realan, koji imaš u kući? Totalna neiskorišćenost SVIH bre resursa koje imamo??!
- Poljoprivreda - nikakva!?
- Biljana Vučo, Sonja Biserko i Kandićka sa svojim "EU osvrtima na nekakve EU vrednosti"??? To NIJE NORMALNO za stanje u kome se nalazimo, svako ko kaže suprotno, nije normalan.
- Maloletnici u kockarnicama? Da li je to u redu? I da ih ima toliko i da niču kao pečurke?? More! :x
- Vidovnjaci na svakoj tv stanici? Kako nas koriste kladionice, tako i oni manipulišu!!! ?
- Diskriminacija invalida? Gde su Biljana Vučo i Sonja Biserko, da malo promovišu odbranu ljudskih prava na tom polju? Evo! Ima ih na stotine, na hiljade po Srbiji! Jedva čekaju mučenici da neko i njih pogleda. Dok one tuže Ćosića što reče da su Šiptari varvarski narod? Nisu li?
- Beogradizacija i ulaganje u Beograd, pa i prenaseljenost istog, kako utiče na ostatak Srbije? Kakvi su gradovi po Srbiji?
- 400.000 Roma nema nikakav dokument! Ne postoji!?
- Zelenašenje?
- Država ćutke gleda širenje narkomanije?
- Otkazi za trudnice i bolesnike? Diskriminacija? Neko je pomenuo Vučo&Biserko?
- Srbija na bensedinima?
De, Marko_L da vidimo s čim se ti ovde ne slažeš i šta ti se to, pobogu, učinilo kao nešto što "nije problem"?

Krivo mi je što takvim stavom zapravo podržavaš ovo magnovenje od koga mi Srbi bolujemo. Kao što sam refren kaže: "wtf is wrong with you people". Zaobiđi kockarnice, u vezi toga mi je poznat tvoj stav.
I krivo mi je, vrlo.. što zbog inatlija kakav si ti moram na ovaj način da razvodnjim taj klip i da ulazim u bespotrebne kontekste, kad je kontekst samo jedan.
There's a light at the end of every tunnel, just pray it's not a train.