-upisati drzavni tehnicki fax da bi se steklo neko znanje i pri tom propishati firnajz bubajuci mnoge gluposti koje im nece trebati,a posle diplomiranja cackati nos ispred biroa i zicati lovu od kevine penzije,ili
-upisati privatni trlababalan univerzitet,pri cemu je problem jedino kinta koja mora da se plati za diplomu,ko te pita za znanje.Onda posle dobijanja diplome uloziti maximalne napore da se ubaci na drzavnu dojku i problem resen.Jerbo,na drzavnoj dojci te niko ni ne pita za steceno znanje nego ima sistematizacija,pa ako si menadzer za istrazivanje ruda i gubljenje vremena,tvoja strucna sprema je visoka i ima da budes placen po PS-u. Sta ce ti bolje.
U prvom slucaju nisi naucio nista konkretno i korisno da bi te ono malo srpske privrede zaposlilo da im budes od koristi(mada,istina imas dobre osnove da lako usvajas prakticna znanja),a u drugom nisi naucio nista ali nije ni vazno. Ako imas strikana ili ujku na vaznom mestu,pa on kaze tamo gde treba „daj molim te ubaci mi ovog malog tamo kod tebe u agenciju/opstinu/javno gradsko/”,sta ce ti znanje,bezveze

Klinci nisu mutavi,idu linijom manjeg otpora,I ja bih tako da sam na njihovom mestu.Sto da se muce,pogotovu ako bas nisu zaljubljeni u masinstvo ili elektrotehniku ili ne planiraju da idu napolje. Vide da nema smisla.
altezza, larghezza e lunghezza