Citat:
Da ekipa sa WS sutra stavi katac na WS i uzme "kolektivni godisnji odmor" vidio bi cije guzice bi smirgrale kaktuse.
sad si konacno rekao najbizarniju stvar. Dugo pratim tvoja izlaganja, bolje receno besomucna ponavljajnja jednog te istog uz male varijacije. Ne smeta mi tvoj stav, a ponekad mislim da ti ljudima zapravo zelis i da ogadis kapitalizam jer ga predstavljas nestrucno, netacno i nekriticki.
Ovo sto si sad rekao je record high i kosi se sa konceptom trzisne ekonomije i samog kapitalizma, ali ja sam te vec pre savetovao da se edukujes, avaj.
Elem, sta bi se desilo da sva ekipa ode sa WS i da recimo posle odlaska i miniraju zgradu ? Odgovor: nista posebno jer upravo trzsisna ekonomija pociva na konkurenciji pa bi ovu veliku rupu u finansijskom svetu popunili vrlo brzo kadrovi od kojih bi neki bili mozda i uspesniji. To ti je tako u kapitalizmu jedni dolaze drugi odlaze i tako u krug.
Da ne govorim kako bi samo budala otisla sa WS (da napakosti nekome). :-)
"Ako ste resili da vas ljudi vole, moraćete da pravite kompromise uvek i o svemu, a tako nećete ništa postići" - M. Tačer