@vladd
Nemoj da si smesan, ove ruske igracke mogu da sluze jedino za obmanjivanje lakomislenih i imaju istu tezinu kao film koji je Mile zakacio.
Snas li sta je fortifikaciska prepreka?
Prepreke su prevazidjene..i unapredjene..

A ja bih voleo da sam "lakomislen" koji odvoji 150milijardi za naoruzanje..

Sprava funkcionise, obavila zadatak, mislis da tetka Nata ne bi napravila storiju o tome, da su uspeli nesto slicno da naprave?
Hvalisali su se kada su daljinski upravljali sa dronovima u akciji..ali voznjai akcija pozemljiimne ide..mozda su ih uplasile fortifikacijske prepreke..
Rusima funkcionise jamming, i komunikacija i radara, pokazano i dokazano, cak su neki mornari "dezertirali", ili kmecali da se vrate u okrilje toplog doma daleko od Mediterana, Rusima funkcionisu krstarece rakete velikog dometa, preko 4500km, funkcionise im PVO, a funkcionisu i strateski bombareri, raketni brodovi i podmornice...ono sto do sada nije bilo javno prezentovano..funkcionisanje suhoja 34 je poznato, za to ne treba nekih dodatnih prezentacija
Nove bombe takodje, ostalo je da se testiraju, po mojoj zelji, helikopteri nove generacije, mada je najveci utisak, planetarno, ostavio S400, operativno montiran...

Nadam se da nece "probati" silose..
Pa je izgleda nastalamala panika ... odjednom su se neki "primati" istopili i nestali...
Moze Amerika da napravi takvog robotica, ne sumnjam, mada im uvek trebaju "dodatna" sredstva, mozda iscede neke arape, ali je poenta da su Rusi PRVI obavili operativni zadatak...pored tolike propagande o "problemima" teskocama, padu cena nafte, grcanju u ne znam cemu..

Toliko o uticaju raznih "politika" na snagu Rusije...i toliko o tome, koliko ih zemlje BRIK-a nisu ispostovale..
Ocito je da BRIK ima snagu da odbrani svoje "brodove" od gusara, u prevodu, svoju ekonomiju od medjunarodnih prevaranata i manipulanata, a takodje im uliva nadu da ce NAPLATITI dugovanja..