Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju

elitemadzone.org :: MadZone :: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju

Strane: << < .. 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 395289 | Odgovora: 2054 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Radgosta.6

Član broj: 334276

+52 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju06.11.2016. u 23:02 - pre 105 meseci
Rambuje nije bio prvi put da se ratni plan maskira u mirovni plan. Slicna situacija se desila oko Sueckog Kanala 1956, Engleska i Francuska su dale mirovni predlog Egiptu dobro znajuci da ce biti odbijen i da ce posle toga uslediti rat. Na nasu zalost, nije bilo supersile koja bi se suprotstavila NATO-u.

Iz sadasnje tacke gledista veliko je pitanje sta je bilo pametnije uraditi u tom trenutku. Da smo prihvatili sve da li bi se sve zavrsilo na tome? Evo sada prihvatamo sve i opet dobijamo sipak. Na zalost sada se sve svodi na SBBKBB.

Odgovor na temu

dusanboss

Član broj: 329401
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: dusanboss

+619 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju06.11.2016. u 23:18 - pre 105 meseci
NATO bombardovanje je dobrim delom uzrokovano ponašanjem srbije od 92-95. Pa jel se sećate kako smo se ponašali tad prema mirovnim snagama koje jesu bile mirovne može da kaže ko šta hoće. Zar ste misli da su nam to zaboravili?

Evo ovde i Legonare hapse :)

Odgovor na temu

Braxi

Član broj: 333132

+384 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju06.11.2016. u 23:39 - pre 105 meseci
Sloba i srpski komunsiti i cela ta bolumenta komunjara i udbasa su jos tamo 1987 smislil kako da prezive krah komunizma, a to je politika STALNE KONFRONTACIJE SA ZAPADOM.

pod razno raznim izgovorima.

Najpre kao brane krajinu pa Srbe u Bosni, Kosovo... sve znamao kako se zavrsilo. Jedini momenat kad su bili uzdrmani ne kao vlast vec kao KONCEPT i DOKTRINA kuda da idemo kao narod je bio Djindjic i njega su zato ubili.

I evo 30. godina posle oni jos vladaju i vladaju. Sad izmisljaju kako ih zapad ucenjuje a sve zato da bi anrod i zemlju drzali kao taoce svoje sulude politke....

Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

Član broj: 326748

+1328 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 00:17 - pre 105 meseci
Citat:
dejanet:
Promena Ustava je politicki risky business, ne vidim sto bi to radili ako je sve OK. Mislim da ima puno stvari koji ih tu zuljaju.
Takodje efekti tih Vuckovih p-rija "na terenu" su jezivi po ljude i drzavu.

Tko je rekao da je OK :)? Kazem - ako ustav bude prepreka - i njega ce menjati...
I da ne bude zabune - ne radi se o mom zastupanju bilo cega, nego o tom sto smo vec potpisali i cemu tezimo. Ja sam mislio da su potpisivanjem briselskog sporazuma, zavrsili vladavinu, a oni raspisu izbore 2014-te i izadju jos jaci, narod ih podrzava, sa druge strane i ustavni sud se povukao.

I koga izabrati umesto SNS-a da ponisti taj sporazum? DS? SPS (oni su ga potpisali)? LDP :D? G17? da ne nabrajam dalje...

Jedini ludaci koji bi tu nesto smeli da prckaju su DSS i Dveri, ali oni su toliki talibani u svim ostalim stavovima da mogu da slave kad se skupi dovoljno gnevnih ljudi u Srbiji na izborima, da oni predju cenzus. I to ti je realnost Srbije...

Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

+1328 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 00:39 - pre 105 meseci
Citat:
Radgosta.6:
Rambuje nije bio prvi put da se ratni plan maskira u mirovni plan. Slicna situacija se desila oko Sueckog Kanala 1956, Engleska i Francuska su dale mirovni predlog Egiptu dobro znajuci da ce biti odbijen i da ce posle toga uslediti rat. Na nasu zalost, nije bilo supersile koja bi se suprotstavila NATO-u.

Upravo - sansa za nasu pobedu je bila ravna nuli.

Citat:
Radgosta.6:
Iz sadasnje tacke gledista veliko je pitanje sta je bilo pametnije uraditi u tom trenutku. Da smo prihvatili sve da li bi se sve zavrsilo na tome? Evo sada prihvatamo sve i opet dobijamo sipak. Na zalost sada se sve svodi na SBBKBB.

Pazi - mi smo u bombardovanju izgubili ±2500 zivota nasih gradjana i G17 kaze 30$ milijardi, mada sam ja citao izvestaje gde se pominju i mnogo vece cifre i na kraju Kosovo.

Danas prihvatamo SVE - da smo potpisali taj mirovni plan (odnosno ultimatom) sta je moglo gore od ovog da se desi? Da ponovo prihvatamo SVE? Pa bar nas ne bi slupali u bombardovanju i pobili tolike ljude i mozda bi imali neke sanse da zadrzimo Kosovo, bar je u inicijalnom mirovnom planu Kosovo bilo deo Srbije...

Sa druge strane to je krajnja instanca do koje smo dogurali sa nasom politikom. Pogledaj druge zemlje istocne EU, pa mozes da vidis kako su oni odigrali istu igru sa istim igracima.

Cesko-Slovacka je bila teska ekonomska beda pod SSSR-om. Za njih smo 1989 bili u najmanju ruku - Nemacka.

1989 - su postali nezavisni.
1993 - su se pozdravili - tako sto su zapalili svece - umesto da su imali 4g krvavih gradjanskih ratova.
1999 - Ceska ulazi u NATO
2004 - ulaze u EU

Privatizacija (citaj pljacka) je odradjena 1990-1991, naravno najveci investitori su US, Nemacka i NL.

I gde su sad oni a gde smo mi, evo ti jedan od thread-ova kao ilustracija:

http://www.elitesecurity.org/t124434-74

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
Član broj: 191820
*.3gnet.mts.telekom.rs.

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 04:04 - pre 105 meseci
Citat:
Braxi:
NATO je sada isto sto i bezbednost EU...

Podseti me ako gresim, ali mislim da NATO nikada nije vodio odbrambeni rat, vec iskljucivo osvajacke - okupacione. Ja sam vec gore objasnio da je za prosperitet drzave bitno da ne vodi odbrambene nego osvajacke ratove te shodno tome razumem tvoj stav da je pametno da Srbija stupi u savez koji osvaja, to su sve zdrava razmisljanja, ali daj da nazovemo stvari pravim imenom - nikakva odbrana niti bezbednost vec okupacija i osvajanje. Takvom politikom NATO je trenutno doveo u pitanje bezbednost EU (od terorizma) i nisam primetio da je NATO imao neke akcije protiv terorizma na svojoj teritoriji.

Odgovor na temu

Braxi

+384 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 04:35 - pre 105 meseci
Citat:
Darko Nedeljković: Podseti me ako gresim, ali mislim da NATO nikada nije vodio odbrambeni rat, vec iskljucivo osvajacke - okupacione. Ja sam vec gore objasnio da je za prosperitet drzave bitno da ne vodi odbrambene nego osvajacke ratove te shodno tome razumem tvoj stav da je pametno da Srbija stupi u savez koji osvaja, to su sve zdrava razmisljanja, ali daj da nazovemo stvari pravim imenom - nikakva odbrana niti bezbednost vec okupacija i osvajanje. Takvom politikom NATO je trenutno doveo u pitanje bezbednost EU (od terorizma) i nisam primetio da je NATO imao neke akcije protiv terorizma na svojoj teritoriji.

tvoj idealizam je preteran. ja bih ga podveo pod tipicno i vecito srpsko isterivanje neke pravde.

Prvo za nas Srbe Evropljane NATO je bitan jer dovodi sigurnost. Zato sto sprecava mogucnost da se opet pokoljemo medjusobno kao 90tih ili cak i sa Austrijancima Bugarima i madjarima. U tom smislu sam govorio o bezbednosti. Ovako van NATO i EU ostajemo bezbednosna rupa koju neki hoce da popuna a nas izloze potencijalno haosu. Rusi se mesaju u nase stvari jer sto da ne. Oni su velika sila i vide tu mogucnost da ojacaju svoj interes. A da smo u NATO oni bi prestali da mesetare i nas odnos bi se sveo na strogo poslovni kao sto i treba da bude.

Sto se tice agresivnosti NATO. Cuj. O tome drzave velicine Srbije nece sigurno odlucivati. Ako sutra bude trebalo napasti nekoga zna se ko ce biti kolovodje nas se to ne tice ni najmanje.

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
*.3gnet.mts.telekom.rs.

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 04:59 - pre 105 meseci
Citat:
Radgosta.6:
Kada je Milosevic video da je i poslednja slamka spasa otisla (suludo jednostrano pristupanje uniji Rusije i Belorusije, zatim nade u rusku intervenciju i sl), pristao je na sve uslove NATO-a. Daleko od toga da je Milosevic imao tu neki manevarski prostor da "zajebe" narod.

Rusija je u to vreme bila veoma revoltirana ponasanjem Srbije. Srbija i Rusija su 1998 napravile sporazum po kom Rusija isporucuje najsavremenije vojne radare za osmatranje granice sa Albanijom, a Srbija treba da podrzava Rusiju u kontakt grupi. I Rusija jeste isporucila radare, a za uzvrat dobila za'eb. Zvanicne analize Vojske Jugoslavije upucene Milosevicu sve do 6 dana pred bombardovanje govorile su da bombardovanja nece biti, tj. da NATO blefira. Kad je bombardovanje pocelo, tvrdilo se da ce trajati 5 dana a moze i krace ako oborimo 2 aviona. Kome je to bilo u interesu da salje pogresne analize ne znam, mozda je nekako povezano sa cinjenicom da je Pavkovic u tom periodu napredovao 5 nivoa i preskocio mnoge na putu do nacelnika generalstaba...
Znaci trebalo bi razmotriti politiku sve 3 strane u tom trenutku:
1) zapad je pokazao interes da se sporazum ne postigne, time sto je prvo za srpski deo predvideo 51% teritorije, sa svim kulturno-istorijski znacajnim mestima, a onda tu ponudu sveo na 15-20% teritorije bez vecine znacajnih mesta
2) Milosevic je smatrao da ako naljuti Ruse time dobija naklonost zapada, pa ce ako u kombinaciji sa tim pokaze tvrd pregovaracki stav naici na popustljivost druge strane
3) Rusija, prevarena i izigrana nije imala niti snage niti interesovanja da se aktivnije mesa u odnose Srbije i zapada.

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
*.3gnet.mts.telekom.rs.

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 05:02 - pre 105 meseci
Citat:
dusanboss:
Nego Darko da nisi u Moldaviji vido ovakve prizore? :)

http://vesti-online.com/Vesti/...vanje-djavola-jos-niste-videli

Već sam pitao, ali odgovora ne dobih. Jel bre istina da su kod nas komunisti jahali popove 45. ili je to iz nekog filma?

U Moldaviji je na vlasti prozapadni komunizam, tako da - sve je moguce.

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković
*.3gnet.mts.telekom.rs.

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 05:25 - pre 105 meseci
Citat:
Braxi:
Zato sto sprecava mogucnost da se opet pokoljemo medjusobno kao 90tih ili cak i sa Austrijancima Bugarima i madjarima. U tom smislu sam govorio o bezbednosti.

Onda jasno, mi govorimo isto - ako hoces da umanjis mogucnost rata sa okupatorom, onda moras imati pakt sa okupatorom. Samo sto ja to tako iznesem ogoljeno, a ti ipak malo umotas u ukrasni celofan.

Odgovor na temu

perkom

Član broj: 335077

+359 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 07:30 - pre 105 meseci
Ako sam dobro shvatio, vi želite da kažete da niko tako dobro ne čuva ovce kao vuk?

Odgovor na temu

Braxi

+384 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 07:45 - pre 105 meseci
problem je Nededljkovicu sto ti sve meris Slobinim kantarom. Za tebe je NATO agresor i okupator. OK.

ali ajde onda da budemo dosledni pa da proteramo Turskog ambasadora pod njima smo bili 500 godina i oni su nas puno gore rasturili nego NATO. Ili, zasto mi saradjujemo sa Nemackom, znas li ti sta su nama Nemci radili. Nema veze sto je bilo davno mi ovde govorimo o principu !

Btw kad smo vec kod principa. Mi smo 1999 na referendumu rekli da odbijamo Rambuje. I ko je dao Slobi onda pravo da povuce vojsku sa Kosova ? trebalo se boriti pa ako treba Vijetnam neka bude Vijetnam sta ima veze sto nas tuku iz vazduha - mi ovde govorimo o principu i borimo se za nasu pravednu stvar.

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 08:29 - pre 105 meseci
Citat:
perkom:
Ako sam dobro shvatio, vi želite da kažete da niko tako dobro ne čuva ovce kao vuk?

Ja hocu da kazem teoretski da ako ovca evoluira pa postane vuk, onda je dosta sigurnija da je vuk nece pojesti
To sto ovca nikada u istoriji nije evoluirala je zasebna prica, ali je ta evolucija svakako zanimljiv koncept pod uslovom da danas kad su vukovi pred istrebljenjem vuk ponovo evoluira u ovcu. Meni nije jasno zasto ugrozene zivotinjke to tako ne rade, nego insistiraju da budu to sto jesu do kraja, pa ko ziv ko istrebljen.

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 08:54 - pre 105 meseci
Citat:
problem je Nededljkovicu sto ti sve meris Slobinim kantarom. Za tebe je NATO agresor i okupator. OK.

Nemoj sad da se vredjamo. Prekosutra je godisnjica pada Berlinskog zida, pa eto prilike da nacrtamo mapu Evrope dok Sloba jos nije bio aktuelan i ofarbamo NATO jednom bojom, a drzave u savezu sa Rusijom drugom. A onda to isto uradimo na danasnji datum. Videcemo da je NATO u medjuvremenu okupirao mnogo drzava (sto dobrovoljno sto prinudno) a mozemo i nabrojati gde je sve bio agresor. Mozda ces ti nekako to uspeti da uklopis u odbrambenu retoriku, ne znam, ja verujem da smo ipak blizi da se slozimo oko toga da NATO jeste neprikosnovena opasna sila koja ono sto je zacrtala da osvoji osvojice na ovaj ili onaj nacin, a ko se protivi ne prodje dobro, sto otprilike tvrdi i bananaphone.

Citat:
ali ajde onda da budemo dosledni pa da proteramo Turskog ambasadora pod njima smo bili 500 godina i oni su nas puno gore rasturili nego NATO. Ili, zasto mi saradjujemo sa Nemackom, znas li ti sta su nama Nemci radili. Nema veze sto je bilo davno mi ovde govorimo o principu !

Niko nije pomenuo proterivanje bilo koga, a niko ne dovodi u pitanje da je Osmansko carstvo bilo agresor i okupator. Ja sam cak vise puta naveo da je razumnije stupati u vojne saveze sa okupatorima i zajedno pljackati, paliti i ubijati druge, nego voditi odbrambene ratove.

Citat:
Btw kad smo vec kod principa. Mi smo 1999 na referendumu rekli da odbijamo Rambuje. I ko je dao Slobi onda pravo da povuce vojsku sa Kosova ? trebalo se boriti pa ako treba Vijetnam neka bude Vijetnam sta ima veze sto nas tuku iz vazduha - mi ovde govorimo o principu i borimo se za nasu pravednu stvar.

Ne znam sto mene pitas, ja nikad nisam podrzavao Milosevica, a oko ovog se slazem. Kao sto si primetio, ja sam covek od principa - ili je bombardovanje trebalo izbeci, ili ako je ono sto branimo toliko sveto da se nikako ne sme dati onda da to branimo dok svi ne izginemo. Ovako je bas bezveze, pustiti da nas lupaju 3 meseca pa onda narediti povlacenje.

Odgovor na temu

ssi

Član broj: 305920
*.static.sbb.rs.

+377 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 09:27 - pre 105 meseci
Citat:
Nemoj sad da se vredjamo. Prekosutra je godisnjica pada Berlinskog zida, pa eto prilike da nacrtamo mapu Evrope dok Sloba jos nije bio aktuelan i ofarbamo NATO jednom bojom, a drzave u savezu sa Rusijom drugom. A onda to isto uradimo na danasnji datum. Videcemo da je NATO u medjuvremenu okupirao mnogo drzava (sto dobrovoljno sto prinudno) a mozemo i nabrojati gde je sve bio agresor. Mozda ces ti nekako to uspeti da uklopis u odbrambenu retoriku, ne znam, ja verujem da smo ipak blizi da se slozimo oko toga da NATO jeste neprikosnovena opasna sila koja ono sto je zacrtala da osvoji osvojice na ovaj ili onaj nacin, a ko se protivi ne prodje dobro, sto otprilike tvrdi i bananaphone. .

Jeste, toliko su u istocnoj evropi voleli ruse da su jedva docekali da im vide ledja. Bez obzira na naviku rusa da po neposlusnima provozaju tenkove.

Citat:
Videcemo da je NATO u medjuvremenu okupirao mnogo drzava (sto dobrovoljno sto prinudno) a mozemo i nabrojati gde je sve bio agresor.

Gde ? Ako je samo Srbija slucaj... razlog svi znamo...

Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

+1328 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 09:29 - pre 105 meseci
Citat:
Darko Nedeljković: Nemoj sad da se vredjamo. Prekosutra je godisnjica pada Berlinskog zida, pa eto prilike da nacrtamo mapu Evrope dok Sloba jos nije bio aktuelan i ofarbamo NATO jednom bojom, a drzave u savezu sa Rusijom drugom. A onda to isto uradimo na danasnji datum. Videcemo da je NATO u medjuvremenu okupirao mnogo drzava (sto dobrovoljno sto prinudno) a mozemo i nabrojati gde je sve bio agresor. Mozda ces ti nekako to uspeti da uklopis u odbrambenu retoriku, ne znam, ja verujem da smo ipak blizi da se slozimo oko toga da NATO jeste neprikosnovena opasna sila koja ono sto je zacrtala da osvoji osvojice na ovaj ili onaj nacin, a ko se protivi ne prodje dobro, sto otprilike tvrdi i bananaphone. .

E moj Darko, ni sam nisi svestan koliko si pristrasan, pa tko je bio pre NATO-a na tim teritorijama istocne Europe :)? Grupica nezavisnih drzava, koje su jedna po jedna padala pod NATO silom?

Bila je jedna druga - u to vreme neprikosnovena opasna sila - Rusi, odnosno Sovjetski Savez, a mi smo kao zemlja slavili 1948-u godinu, kad smo uspeli da se izclanimo iz tog prijateljskog i nadasve humanog Saveza Sovjetskih Republika, u cemu su nam svesrdno pomogli, u to vreme - nasa braca Amerikanci (opet ne zato sto nas vole, nego sto im je to bilo u interesu).
Ili mozda verujes da nas je drug Tito oslobodio sam posto se drug Staljin, nakon sto je slomio nemacki Treci Rajh, i osvojio pola europe, uprpao od Prleta i Tihog :D?

Vidis druze, cela Europa je konstantno uzjahana od nekog ili neceg, pre toga bila je to Ruska cizma, sad je NATO cizma. Jugoslavija pod Titom je bila nezavisna dok su od tog videli korist velike sile, onog trenutka kad je pao Berlinski zid, bilo je svima jasno sta ce se desiti, samo smo mi trazili svoje dupe u mraku.

Citat:
Darko Nedeljković: Ne znam sto mene pitas, ja nikad nisam podrzavao Milosevica, a oko ovog se slazem. Kao sto si primetio, ja sam covek od principa - ili je bombardovanje trebalo izbeci, ili ako je ono sto branimo toliko sveto da se nikako ne sme dati onda da to branimo dok svi ne izginemo. Ovako je bas bezveze, pustiti da nas lupaju 3 meseca pa onda narediti povlacenje.

Iz ovog dela mogu da zakljucim da nitko iz tvoje sire familije nije poginuo u ratu... Posto je lako biti covek od principa, dok tvoje dete ne pregazi tenk, u borbi za cilj koji je nemoguce ostvariti. Osim naravno ako je konacni cilj naseg postojanja, da nas kao naciju istrebe i zbrisu, onda smo trebali da nastavimo sa ratom i udjemo u legendu.
Ako je cilj prosperitet i napredak nase nacije u svakom smislu, onda je bilo bezveze ulaziti u rat koji gubimo pre nego sto je poceo...

Odgovor na temu

Braxi

+384 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 09:34 - pre 105 meseci
Citat:
Darko Nedeljković:
Citat:

Nemoj sad da se vredjamo. Prekosutra je godisnjica pada Berlinskog zida, pa eto prilike da nacrtamo mapu Evrope dok Sloba jos nije bio aktuelan i ofarbamo NATO jednom bojom, a drzave u savezu sa Rusijom drugom. A onda to isto uradimo na danasnji datum. Videcemo da je NATO u medjuvremenu okupirao mnogo drzava (sto dobrovoljno sto prinudno) a mozemo i nabrojati gde je sve bio agresor. Mozda ces ti nekako to uspeti da uklopis u odbrambenu retoriku, ne znam, ja verujem da smo ipak blizi da se slozimo oko toga da NATO jeste neprikosnovena opasna sila koja ono sto je zacrtala da osvoji osvojice na ovaj ili onaj nacin, a ko se protivi ne prodje dobro, sto otprilike tvrdi i bananaphone.

sve zemlje su odrzale referendum o ulasku u NATO i svugde je prosao ? Sad ti se to ne svidja.

Odgovor na temu

Darko Nedeljković

Darko Nedeljković

+2296 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 10:22 - pre 105 meseci
Citat:
sve zemlje su odrzale referendum o ulasku u NATO i svugde je prosao ? Sad ti se to ne svidja.

Sta ima meni da se svidja ili ne svidja - ljudi su skontali da ako ne udju dobrovoljno, onda ce proci kao Srbija, Avganistan, Irak i Libija, dok u redu da tek prodju cekaju Iran, Belorusija i jos par primera. Ako sam dobro razumeo, ti upravo propagiras ideju da mi to isto treba sto pre da skontamo.

Odgovor na temu

perkom

Član broj: 335077

+359 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 10:30 - pre 105 meseci
Citat:
Braxi: sve zemlje su odrzale referendum o ulasku u NATO i svugde je prosao ? Sad ti se to ne svidja.

Netačno!

Odgovor na temu

bananaphone
Amsterdam

+1328 Profil

icon Re: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju07.11.2016. u 10:48 - pre 105 meseci
Citat:
Darko Nedeljković:
Citat:

Sta ima meni da se svidja ili ne svidja - ljudi su skontali da ako ne udju dobrovoljno, onda ce proci kao Srbija, Avganistan, Irak i Libija, dok u redu da tek prodju cekaju Iran, Belorusija i jos par primera. Ako sam dobro razumeo, ti upravo propagiras ideju da mi to isto treba sto pre da skontamo.

Dobro - sad vas dvoica raspravljate o moralnim nacelima jedne vojne alijanse, svakako ce jedna grupa videti ih kao spasioce, a druga kao agresore, Darko, uzimajuci u obzir situaciju u svetu i cinjenicu da NATO nije moguce ignorisati, sta god on bio - spasioc ili agresor...

Jesmo li mogli bolje da odigramo politiku 90-tih, ili smo se zestoko sjebali?
Cisto posmatrajuci rezultate te politike kod nas i u ostalim zemljama istocne EU, pri tom uzimajuci u obzir njihovu polaznu tacku...

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Belorusija - drzava kakvu bi Srbi voleli da imaju

Strane: << < .. 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 395289 | Odgovora: 2054 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.