Prvi put nisam želeo da ti odgovorim, bilo mi te žao, ali pošto vidim da si uporan, dobićeš to što tražiš.
Citat:
bananaphone:
Bradzorf012 - posle ovog poslednjeg posta mogu ti reci prosto i jednostavno - ti si dalabu.
Ovo samo pokazuje tvoju nekulturu i nevaspitanje, ni manje ni više, a o meni ne govori ništa.
Citat:
bananaphone:
Ides iza mene kao neko besno stene, izvlacis stvari iz konteksta i izmisljas i pravis koje-kakve konstrukcije, ne bi li sve vise ubedio sebe u svoju uobraziju oko mene kao coveka.
U meni ima mnogo toga, ali najmanje ima besa, bolje reći, nema ga ni mrvicu. Štene je pretpostavljam opet neka ad hominem glupost, ali to je tvoj stil: seljačko hipsterski. Što se konstrukcije i uobrazilje tiče, opet grešiš. Ne moram ništa da konstruišem i uobražavam, samo čitam napisano. Ti me kao čovek, zanimaš kao lanjski sneg, ni manje ni više. Ono što pišeš, to je neka druga stvar.
Citat:
bananaphone:
A onda je najgluplje, sto ja treba da pravdam sebe i svoje izjave ispred isfrustriranih likova poput tebe, za stvari koje nikad niti sam rekao niti pomislio, kamoli uradio ili zastupao, ili moram da dokazujem tebi i tebi slicima ko sam i sta sam...
Da ti nacrtam, u meni nema gram frustracije, tako da ti ta kristalna kugla u koju gledaš ne radi baš najbolje. Ko si i šta si, to tek nema potrebe da bilo kome dokazuješ, sve je jasno iz priloženog. Mogu i ja da stavim crveno beli šal oko vrata i odem na jug, pritom se deklarišući kao grobar. Mogao bih i da im se pravdam da je bolje i delotvornije navijati za Partizan uz crveno beli šal, ali sumnjam da bi sva moja opravdanja imala bilo kakvog razumevanja u pomenutom društvu. Rekao bih s pravom.
Citat:
bananaphone:
Ja sam Srbin (500g unazad svi moji predci su Srbi) iz Hrvatske, izbegao sa celom familijom za vreme "oslobodilacke akcije oluja", iznosenje mojih licnih gubitaka i gubitaka moje familije, u ratu i samoj akciji oluja, na ovom forumu mi je degutantno (kao i gubitaka iz WW2 itd.), tako da cu to preskociti. I sad da te pitam - da li tvoj strasni intelekt moze da spozna kolicinu g*vana koje si napisao o meni samo u ovom poslednjem postu, i posrami se bar malo i kaze jedno ljudsko izvini?
Zabole me da li si Srbin, Eskim ili Peruanac. Mene te nacionalne i verske trice i kučine ne dotiču uopšte. Jedino na čemu insistiram je poštena igra, a pošto nismo na sekciji kulinarstvo, tvoje kameleonstvo ipak ima neku težinu, kratko rečeno, igraš prljavu igru. Što se tiče tvojih predaka, koje nisam pominjao, kada ih već sam navodiš: kako to oni glupi, stradali, ginuli, borili se za nešto, izrodiše takvog defetistu koji neprijatelju ljubi ruke i još ga diže u nebesa? To mi je baš onako interesantno.
Što se prostakluka tiče, tvoj lični problem, ne moraš ga potencirati u svakom postu, a teško da ćeš ga rešiti na forumu.
Za izvinjenje, šta da ti kažem? Izvini, ali nema razloga za izvinjenje.
P.S. Da li sam ti već rekao da si mnoooooooogo naporan?