Citat:
student_apsolvent:
Ne znam kako tebi izgleda, no ja sam mišljenja da su Bugari baš "iskreno" naklonjeni Rusima, veoma naginju ka njima i imaju veoma prijatna sječanja kad su zakonom zabranili pominjanje tog perioda.
Ne znam zasto stavljas znak jednakosti izmedju Rusije i komunizma. Sustina je - jedina ideologija u 21. veku je novcanik, to bi ti trebao da znas, zbog novcanika se ide i u NATO, ako se veruje da ce ga to napuniti. Konkretno, sve pomenute drzave iz svog novcanika placaju neciji interes da ekonomski slabi Rusiju. Male drzave nemaju nikakvog interesa da is svog novcanika finansiraju interese velikih drzava. One ce uvek ici putem koji im se vise isplati. Nego, kad smo vec kod aviona, kupiste li vi vise onaj avion za gasenje pozara, ili ce na leto kad plane ono brdo iznad Budve opet biti "Braco Rusi, pomagajte"?
Citat:
Mene nešto drugo iznenađuje, ne pratim Sputnik i ostala ruska sranjja, pa ne znam što oni javljaju, no ođe ništa ne govorite o prisustvu vašeg premijera na NATO samitu. Biće ipak da će Srbija prije u NATO no u savez sa Rusima i Bjelorusima.
Sto taj voli da ide po kasarnama, to je cudo jedno

Pa i on je nista drugo nego taj koji '44 ide u cetnike. Nedavno je izjavio da je mnogo pametan sto podrzava Hilari u Kampanji, danas je isto mnogo pametan pa podrzava NATO skupove svojim prisustvom... Ali, u isto vreme Srbija sa Rusijom pravi ugovore za Migove 29 koji ce biti operativni do 2027 godine. Znaci, barem do tad sigurno nema ulaska u NATO.
Nego, meni je Milo mnogo interesantniji za posmatranje - nikako da te pitam, a sigurno se secas - pre dve godine su Amerikanci po svim medijima pisali da su Milo i ovi njegovi ruski spijuni, koji se pretvaraju da su prozapadni kako bi se infiltrirali u NATO i odatle snadbevali Ruse informacijama. Kako bi dokazali da je to netacno? Matematicki, trebalo bi krenuti od suprotne pretpostavke, dakle da Milo jeste ruski spijun na ivici razotkrivanja. Kako bi se on ponasao? Pa upravo - hvalio NATO, kritikovao Ruse, uvodio Rusiji sankcije (interesantno Rusi jedino njemu nisu).... U jednom trenutku Amerikanci su prestali to da spominju. Tako se druga strana obicno ponasa kad spijun postane dvostruki spijun...