Citat:
bordzija:
Hyundai i20 bla bla.... .... e to je trn u oku svakom današnjem proizvođaču automobila hehe.
A to pominjanje brisača, proizveden u indiji... Pa bmw se proizvodi u kini a valjda i vw audi i ostali rasni nemci. Jasno je pokušaj noćnog da opljuje brend od koga leba nije video.
Ja da pazim šta pričam a on može da spamuje? Nečuveno.
Od početka teme sa tvoje strane hvalospjevi o hyundai-u i20... Ali malo malo pa nešto ne valja... Vrati se na početak pa pročitaj sam šta si napisao o amortizerima...
Ako ja napišem da je intervalne brisače imala zastava 101 prije nego što je Tito umro, a umro je prije 40 godina, sa time pokušavam da objasnim kako je taj tvoj auto sklepan i kako ima takvih pozicija dosta na njemu...
Auto je prilično promašen i praktično je ubačen prije desetak godina na tržište sa naizgled ljepuškastim izgledom u medju klasu... realno su bolji i i10 a svakako i i30 od njega u odnosu dato/dobijeno...
Daleko sam ja od toga da tebi zavidim niti da pljujem po brendu, jer tu ima sasvim pristojnih auta pogotovo novi SUV modeli...
Upoređivanje hyundai-a i20 sa audijem i uopšte stavljanje u istu rečenicu nema nikakvog smisla...
To "od čega sam/nisam ja leba vidio" je prizemna seljačka doskočica i to od gradskog kvazi namazanka koji je gori od onog seljaka sa sela, a misli da je najpametniji i da je čudo.
U dosta tema si pokazao tu svoju malograđanštinu, najviše u razgovorima sa ljudima o kojima ne znaš ništa a u startu ih ne cijeniš.
[Ovu poruku je menjao Nocni dana 14.05.2020. u 19:31 GMT+1]
[URL=https://instagram.com/autocentarbmax?
igshid=19lyomje5do6p]
auto centar B-MAX[/URL]