Pozdrav, evo ja tek sad primjetio da se ovdje radi o muzici, pa reko da se ukljucim. Vidim dosta ljudi se vec prepire ko je pametan ko sta slusa, sta je bolje...bla bla bla//
Inace slusam Metal Muziku i Rock Domaci ponekad...Ulgavnom slusam Death Metal znaci Cannibal Corpse, Deicide, Vader, Six Feet UNder, itd...BAS sam priosle sedmice sjebao arkadu na koncerty Deicide..hehehe...
a ovako inace se bavim muzikom od malena i sviram u bandu u CHicagu, band mi se zove Knock Out, i sviramo obrade srpskih badnova i bandova sa prostora bivse juge.
Sto su se mnogi prepirali....Svaka vrsta muzike ima svoj kvalitet, jedina vrsta muzike koja nema svoj kvalitet je 99 % nase novokomonovane muzike, koja su sve obrade nekih meoldija iz Azije amerike, itd...znaci sve sto je stvoreno izmisljeno ja postujem...
Licno imam 10 CDiova koje sam kupio u kompledtu o kalsicnoj muzici, probao sam slusati, ide ponekad ali ne moze se to slusati....kotnas, ako iko ovjde normalan ima i dovede ribu (ukoliko niste ozenjeni) kuci i pusti klasiku, to vam je 70%sansi izgubljeno da cete je ikada povaliti...budite realisticni, i recite sta volite, a ne ono sto mislite da cete ispasti kul...
Hej ja slusam Schizopprenichni Jezz, povezan sa Blues-metalom ***ote, stvarno sam kul