'Ajde ovako, moja sestra je mupila bas taj, pre jedno godinu dana i do sada (da kucnem u drvo) nije imala problema. Auto koristi skoro svaki dan, ne znam koliko je tacno presao, ali nije trpeo "postedu". Auto sljaka, lepo ide, nista se ne trese.
Citat:
Bryan Fury: Jugo je ipak jugo čak i sa tim motorom. Koliko da motor znači, tu je i još mnogo toga...
Mislim da je covek pitao za iskustva, a ne predrasude
Citat:
Dr.sima: Jugo nema sasiju koja moze da nosi motor takve snage. Posle 30.000 km ima sva ona plastika na njemu da se rastrese i da klepece. Bolje uzeti bilo koji strani auto, a ako bas uzimas juga uzmi onaj sto ima manje plastike na sebi (manje ce te nervirati :))...
P.S. Vozis juga a placas pezoove delove za motor???
P.S.S. Previse para za Juga
Jeste, nije stabilan kada se vozi na 160, ali sto se tice nasih puteva, ne bih preporucio ni jednom autu da ide preko 120
Sto se delova tice, niste u pravu. Primer:
Drug kupio Clio '97. Auto prva liga, limuzina brate. Manijak mu pukne retrovizor na parkingu i decko se oladi za 50-100 evrica (ne znam tacno). Mnogo je. kume...
I jos nesto, kupovinom polovnih automobila, dobijas auto koji je neko vec cozio. Mozes da imas srece, a i ne mora da znaci. Ti automobili su presli oko 100.000 km a kad kupis juga, dobijas auto sa novim motorom.
Rezime: Ipak su kod juga mnoooogo jeftiniji delovi, jeftinije je odrzavanje, jedina mana su mu stare brave
Machina improba! Vel mihi ede potum vel mihi redde nummos meos!