Moj neki info kaze da se u Srbiji vozi nekih 70.000 vozila sa CG tablicama. Uz pretpostavku da se "nadje" neki "stranac", potpuno legalan (koliko se to u trenutku kupovine uopste moze znati...?!?!), npr. i dalje registrovan na strane table, zatrazi se odjava sa osiguranja...kada odjava stigne, registruje se auto na CG (preko "tamo nekog") i onda se sa punomocjem, odnosno ovlascenjem vozi po Bg-u (ili bilo gde po Srbiji). Ono sto mene interesuje je koliko je zapravo "pametno" ovo raditi, u kojoj meri se moze uleteti u probleme... Za sve one koji voze ovako registrovan auto, pitanje, u kojoj meri trpite "maltretiranje" od strane policije (ne BUKVALNO maltretiranje, vec ono, cesta ili precesta zaustavljanja, gubljenje vremena dok oni proveravaju broj motora, broj sasije...ili sta vec rade, odnosno sta vec TREBA da rade...), "kakvim ocima" vas generalno gleda policija...da li kao da radite nesto polu-legalno, ili kao potpuno normalnu stvar (sto bi valjda i trebalo da bude)...ili se a priori uzima da "sa tim autom nesto nije u redu"....
I uopsteno, koja su ogranicenja ovog nacina posedovanja vozila, na sta treba obratiti paznju pri kupovini "stranca" (da bi na kraju sve ispalo potpuno legalno)...svaki savet mi je dobrodosao! Hvala najlepse....