Citat:
anon3017188:
Mrzi me da pisem mada obicno mnogo dugo umem da iznosim moje misljenje.....................To sto si presao sa gradskg-daljinskog grejanja to si uradio odlicno jer ima da ih oderu ovi prevarati---- kada im budu uveli kalorimetre,delioce toplote i racun im dodje iz dva dela i to fiksnog i varijabilnog ima da ih oderu................
Znam, poceo sam celu temu o tome jos pre dve godine skoro :)
Citat:
Drugo ja imam klimu i Fujitsu koja se nalazi u prostoriji koja je 42 m2-- tu verovatno imas bolju racunicu...............ali ..............ti nisi procitao kada sam pisao zasto sam izabrao Mits klimu -- a poceo sam ovako -- KOLICINA VAZDUHA KOJU IZDUVAVA KLIMA MITS IZNOSI 240 m3 / h ................mogucnost podesavanja-usmeravanja vazduha su odlicne.............to su bili moje prve recenice -- a ti uzmi pa lepo procitaj......vodim racuna i o KONFORU grejanja................imam mogucnosti zasto da ne...............i potrosnja struje bice MINIMALNA ......kada uzmes u obzir konfor,racun za struju,mogucnost odvojenog-nezavisnog grejanja decije sobe,trajnost uredjaja.... a ima jos toga..............ja ne znam sta je tu cudno tebi............
Kod mene kotao moze da greje samo jednu sobu, tj. koliko vec soba treba.
Mislim, jeste klima prijatnija od grejalice. Ali nije od centralnog preko kotla/daljinskog. Ni Mica, koja stvarno ima "previse" podesavanja za usmeravanje vazduha (video sam ih na delu bas u stanu u koji je trebalo da predjem ali sam odustao jer tu ne moze da se otkaze daljinsko!) nije bolja.
Znaci meni nije jasno prvo da kotao ne moze samo jednu sobu da greje - ako je to tako, onda te shvatam, nepotrebno grejanje celog stana, ali to je greska u dizajnu koja se sigurno jeftino resava.
Drugo, ne mogu da se slozim da je klima komfornija od CG.
Ali, primarno bih da vidim racunicu - koju kazes da imas.