NikolaCruss dizajner Beograd
 Član broj: 160737 Poruke: 67 *.static.ikomline.net.
|
Zvezda Moto, lafcina si hvala na podrsci i brzoj reakciji! Bio danas u Pazovi, evo ovog minuta sam usao u kucu i reko da vas izvestim sta je bilo. Ja sam inace prosli vikend vozio motor kod majstora zbog tih vibracija, onreko ostavi ga, to zahteva detaljan pregled nema zezanja, j apresrecan, bes moje vreme i cimanje, samo da mi makinu srede. Tuzno je to sto ce ga u najboljem slucaju vratiti u stanje u kom sam ga kupio, srecan ja ko onaj iz majstorske radionice sto obuva papuce kad ulazi u kola, Steva Zigon. Elem, otisao sam po bajk u subotu i on mi kaze, otvorio je karburator, od one cevke koju je zamenio vikend pre toga, koja je bila ispucala, otisle neke gumice u karburatodu, zamenio je, probao i sv eok, nema vibracija. Extra kazem ja, sila si, vec mislim da mu sledeci put kupim neko pice, ipak je lafina... Nisam odmakao ni pola KM, prati me zena sa kojom i sve cerkom, ja ponosno jezdim ispred, opet vibracije, iste. A jebiga, reko, mora d atripujem, na autoputu ista pesma. Ja ga raspalio, i stvarno kad stignem do 70 km, umanje se vibracije, ili me zaglusi motor, ne znam. Ali, nikako da predjem 70 km. Kad smo stigli kuci, pitaam j azenu, koliko smo najbrze isli, posto je uvek bila iza mene. 110 km/h! Au bem ti kilometar sat, pa ja bi se jos svadjao sa pandurom da mu ne valja radar, moj sat sigurno ne gresi, sad je zamenjen!
I danas kad sam dosao, majstor ga malo turira, oslusne odakle su vibracije, kad ono... Secate se lika koji ima u putovanjima pricu, isao je do soluna sa kinezom, cekala ga zena tamo? On je mala maca za mene, jer su s enjemu sranja desavala bar u lepoti mora i grcke, sto olaksava. Pukao ladno sraf koji drzi motor vezan za ram, ima ih ukupno 3, ovo je onaj najjaci, dugacki, sa donje strane od pozadi! Sto je jos najgore, ja sam od tada presao 135 km tacno, zamisli?! I bio u medjuvremenu na servisu i oni zamenili gumice i pustili me da dalje vozim?! Tako sam sad ostavio motor, vratio se autobusom, kaze sredice, izmenace mi sve srafove ki\oji drze motor, z asvaki slucaj, pa ce biti motor u subotu.
Tako da svona mozemo za nedel;ju da se dogovorimo pa da malo razmenimo iskustva, mada moja evo i znas, samo jos da uzivo vidis zlocinca :)
Eto ljudi, sorry za poruku danas, ali kulminiralo mi nezadovoljstvo. Lakse mi je sad kad znam sta je problem, niej nista u samom agregatu, bice nekako. Nadam se da je do sad puklo sve sto je moglo....
Uz boziju pomoc, motor nazad u subotu :)
Pozdrav!
|