To za 180 stepeni se bas i ne bi slozio sa tobom. Da je bolji pristup, to je tacno ali i sa vratima otvorenim pod 90 stepeni je pristup policama sasvim normalan. A ono sa serpom i supom mi nikako nije jasno. Da bi pod tim uglom krivio serpu problem bi trebao da budeu visini polica, tj. da je prednji deo police visi od ostale povrsine police, pa da moras da podvlacis serpu ispod nje. U slucaju da nemas dovoljnu s i r i n u da serpa moze da prodje, nema nikakvog naginjanja koje bi pomoglo da ona stane. U tom slucaju jedino resenje su dve manje serpe (mislim na sirinu), a po visini police mogu da se podesavaju.
Sto se servisiranja uredjaja tice, 95% intervencija se zavrsava na licu mesta i vreme od trenutka prijave kvara do izlaska na teren je (bar u nasem servisu) najkrace moguce, naravno u slucaju da frizider ne hladi. U slucaju drugih kvarova se tretiraju kao i svi ostali uredjaji.
Sto se tice dimenzija frizidera i skidanja vrata u dosta slucajeva je to moralo da se radi i to zadovoljstvo kosta oko 20 - 25 evrica. A sto se konkretno tvog slucaja tice, u prethodnom postu si naveo dubinu frizidera od 60 cm i sirinu kuhinjskih vrata od 70 cm, tako da ja tu ne vidim nikakav problem.
Sto se ugradnih uredjaja tice, postoje ali su dosta skuplji i ne dobija se puno na prostoru. To sto su ugradni uglavnom znaci da na vratima postoji odredjeni nosac sa mehanizmom na koji se stavlja ploca od istog materijala od kojeg je i kuhinja napravljena. Uz to su i ojacane sarke na vratima zbog veceg tereta koji nose. Uglavnom kod ugradnih uredjaja je sve to vise stvar estetike.
Samo jos jedna napomena, pre kupovine uredjaja raspitati se o nacinu montaze istog, jer po specifikaciji proizvodjaca mora da bude na odredjenom rastojanju od zadnjeg i bocnih zidova zbog cirkulacije vazduha preko koga se i hladi. Sad iz iskustva mogu da kazem da bocni zidovi i nisu toliko bitni ako od zadnjeg zida ima desetak cm i ako su mu prednje nozice blago podignute u odnosu na zadnje.
Pozdrav.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.