Našao sam ovo
http://www.elitemadzone.org/t2...igar-Sve-njima-na-jednom-mestu ,vredi pročitati.Inače ,baš sam hteo preko vikenda da se "pohvalim"na ovu temu,ali sam spor sa kuckanjem.Prvo,nije sve u dimenzijama guma iz priručnika za vlasnika.Panda nosi radijalne 135/80 x 13 ,a Panda van 155/65 X13 i navedeni su pritisci za obe varijante.ALI.
Prolazeći pored onih semafora sa radarom koji mi pokazuje moju brzinu,primetio sam da neki brzinomer laže.Moj u Pandi ili onaj ulični,svejedno.Razlika postoji,ali je i razlika u visini točka.Drugo,moje Debica gume 155/65x13 su više pohabane po sredini,znači prepumpane su iako su na 2,2.Treće,malo brže u krivini ,gume kao da se podvlače pod auto.Prošlog petka sam zamenio sve 4 felne,stavio sam čelične od Yuga 4.50x13 ,a svaka guma je zadržala svoje mesto .Felne sa kojima je Panda došla su 4.00x13.Posle nedelju dana vožnje po istim relacijama utisak je prilično povoljan.Na prve felne sam montirao Wintere 145x13 koje sada čekaju da padne sneg.Mislim da dobar auto zaslužuje 8 točkova.