Ako je neko postavljao slike iz kotlarnice,i argumentovao slikama,onda sam to ja.
Da li je bilo neke slike koja je postavljena a da je naišla na odobravanje od bilo koga od vas trojice?
NIJE!
Te Viadrus ovo,te tvoj AT ono,te to nije nikakva izolacija,te to je kućerak,te to je velika potrošnja,te gorionik je ovakav,te modulacija je onakva,te Zmajdin je ovo,te Taneb je ono.te Srkson je ovakav,te zvomcica je onakva,te Zibel prodaje ovo, te to je lažiran rezultat temperature dimih gasova,te ....ma ne znam više ni šta ste pisali.Da ne spominjem lične uvrede koje je pisao G srzič (ovo G bi verovatno trebalo da bude gospodin?-zato nisam ni prepoznao o kome je reč).
A vas trojica ništa,ama baš ništa niste potkrepili nekom slikom,konkretnim rezultatom,dokazom,potpisom u profilu šta imate.
Mlatili ste praznu slamu mesecima,godinama.Vređali sve živo na forumu i ko vam se suprotstavio i ko je bio toliko pribran da vam ne odgovori.
Kada nemate odgovor na neko pitanje ćuite kao zaliveni ("serviser" pogotovo)
I sada očekujete da vam neko titra i da vam klima glavom kako ste vi sve u pravu.
E pa malo ste se ....precenili (da ne upotrebim drugi izraz pošto nije prikladan)!
- 110m²
-Viadrus25 kW
-gorionik Ecopell
- 2 X AT 800 litara (privatna
režija+Austria email)
-2 X Gree Viola + Gree G Tech 12000
Btu/h
-Wilo Yonos Pico 25/1-6
-elektro kotao 12 kW
-izolacija:5 cm zid, 30 cm plafon (10
stiropor+20 staklena vuna)
-aluminijumski radijatori (140 rebara)