Pusti ti Venturu,to su desetomilionske kombinacije.Ono sa pocetka i matematike koja je postavljena,nema pojma.
Imaces profit ali ces iskrvariti debelo.Za bilo kakav posao ti je potreban kooperant, i to ino.
Sa mehanizacijom koju nemas a zavisis od drugog je tek veliki znak pitanja zato sto taj sa tim traktorom koji tebi treba da
ore ima svojih 100-200ha,a da cekas da on zavrsi svoje,mmm,probaj.Ja sam kod mene ukapirao pa ti prenosim licno
iskustvo.Ne zaboravi,pored iznajmljene zemlje moras + finansirati izgradnju sistema navodnjavanja.Dal kopao bunar ili
dovlacio vodu iz kanala.Sve to kosta a da pi poceo,moras biti lopov i prevarant.Vidis po novinama te biznismene.
A za jednog ti mogu ispricati kako se grebao za klopu u Maderi.Tako da dobro razmisli.Ta kucica mora da ima vodu i struju
pa sve ostalo stavi na papir.Nemoj da mislis da te osporavam,veruj mi nije tako pa ne probudio se sutra.Samo dobro
preracunaj i uzmi u racunici najgoru kombinaciju kao najbolju.
Po meni,multi kultura na manjoj povrsini za sta si vec obezbedio otkup.I opet,ako mozes da napravis saradnju sa
ino ( direktno) otkupljivacem.
p.s.Bilo skoro da kukuruza ima i previse,daju 9 din i kao sta ce nam.Drzava igra samo sa hokstaplerima,ostavi posten rad
kao glavni adut.
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"