Citat:
Darko Nedeljković:
Citat:
Na batice, sada ima da me prevezeš do odredišta.
Jos da se u Srbiji implementira onaj EU zakon da ako te ne preveze na vreme da ti isplati 600 evra odstete...
Gde je taj zakon majke ti? Ima zakon za avio saobracaj, ako ti avion kasni na destinaciji duze od 3h - imas pravo na otstetu u visini od 400e. Inace te niko ne sljivi 5% ako ti bus ili voz kasni - ko te hebe, kreni ranije ako ne smes da zakasnis. Doduse prevoz je neopisivo bolji od Srbije, ali nemojmo previse da se prepustimo mastanju...
Citat:
Branimir Maksimovic: U EU svi placaju karte... ne znam koji je tamo fazon ali niko se ne svercuje...
Placaju karte ali grdno se varaju oni koji misle da se radi o kuroaziji, kontrole ima koliko hoces, svojim ocima sam video kad su kontrolori (da naglasim - ne panduri nego kontrolori) izvukli lika iz autobusa, stavili mu lisice, bacili ga na stomak pored puta u travu i mirno caskali dok nije dosla panduracija. Panduri stizu za minut a vozaci su zasticeni ko beli medvedi, 0 je tolerancija.
Citat:
SlobaBgd: Niti prde, niti seeru, redovno plaćaju porez i ne prelaze na crveno.
Crveno 280e - kamere na svakom cosku, pisanje 90e - mada su pominjali da ce da podignu cifru, za srranje nemam pojma, ali kontam da bi te dobro odrapili, a sto se prdjenja tice, Slobo nista ne brini, mozes da prdis po Zapadu kao i po ovom forumu koliko hoces - nije kaznjivo, zivela demokratija :D :D :D!!!