Citat:
3OHA:
Interesantnu sam situaciju imao juce, koja me je izbacila iz takta strasno.
Vozim desnom trakom, dolazim do svoje zgrade, dajem zmigavac da parkiram levo na parking mesto, nailaze kola iz suprotnog pravca, ja ih pustam da prodju jer imaju pravo, kada baja ulece na parking mesto !!!
Ja ne verujem svojim ocima. Pritisak mi se podigao strasno, smirim se , sacekam da on izadje iz kola, namerno odugovlaci jer vidi da ja i dalje stojim. Izlazi neki celavi pigmejac, sav nabedjen, ja reko' : " alo covece pa gde ces, vidis da cekam da se parkiram, kada on onako besno, sta ja hocu, on ima prvenstvo, kao parkiraj se na drugo mesto"(kog naravno nije bilo u blizini).
Covek mi tako digao pritisak da nisam spavao. Najvise me je iznerviralo sto se masa tako bahato ponasa i prolazi sa svim tim.
Nisam burno reagovao, ali mogu reci da mi se svasta motalo po glavi.
Uvek se suzdrzim jer mi ne treba dosije u policiji.....
Masa ljudi prolazi sa bahatim ponasanjem.
Sta uraditi u takvim situacijama?
Svaki dan se po nekoliko puta susrecem sa debilima u voznji, preseku put, voze sporo namerno, bukvalno mile po putu . Parkiraju gde kako stignu, oko skola i zabavista ne mozes proci, jer oni ostavljaju/kupe decu, a naravno kola na putu ostavljena itd.
Ozbiljno razmisljam biciklom da putujem, samo da nije ovako hladno....
@miki069, nisi procitao sta pise u prvom postu pa zato postavljas pitanja na koja je vec odgovoreno...
[URL=https://instagram.com/autocentarbmax?
igshid=19lyomje5do6p]
auto centar B-MAX[/URL]