Citat:
Što se tiče laganja vidi se ko laže.
Ja se tu ne obraćam tebi već nekom drugom.
Tako da je tu (nikako slučajno) jasno navedeno "kladionica".
Vidi se ko laze, zato te i pitam zasto lazes. Sta si hteo da postignes tim svojim laganjem?
Nije bitno kome se ti obracas, ja sam ti lepo rekao da ne lazes coveka, nisam rekao da ne lazes mene.
Citat:
Što se tiče "davanja koeficijenta za Lay" ta je priča zvršena
jer si implicitno prihvatio taj koeficijent.
To je po nekoj tvojoj lazovskoj logici, sve dok ne utvrdimo zasto si lagao prica nije zavrsena. A sad lazes da sam ja prihvatio kvoje koeficijente.
Citat:
Dakle,
- ili odustani od rasprave o toj utakmici
- ili prihvataš te koeficijente.
Ako ne prihvataš te koeficijente onda nema rasprave o toj utakmici.
te uslove mozes da postavlas sebi, meze kad se gledas u ogledalu, moze i da se ne gledas u ogledalu.
nisi u poziciji da meni postavljas bilo kakve uslove, pogotovo ne neke sarlatanske kojima bi sad da se oslobodis pitanja zasto si lagao.
Citat:
Pazi, "s druge stane BetFair žice" sede ajkule kockanja
i samo čekaju da se neko zajebbe i da povoljnu kvotu.
Neće oni vratiti novac
a neće ni BetFair!
A ko je to dao povoljnu "kvotu", ko je uopste davao kvote. To je pitanje koje ja tebi postavljam, tako da ne razumem zasto meni objasnjavas ko gde sedi kad ja nikakve kvote nisam davao, vec si ti slagao da sam ja dao kvotu za X.
Citat:
ALI
Onda se postavlja pitanje
KAKVU STATISTIKU VODIŠ kad ti treba toliko vremena?
Meni možeš dati bilo koji meč iz današnje ponude i dobićeš odmah procenu rezultata.
Naravno, generisan automatski.
Koliko tebi treba vremena da das procenu moze biti od znacaja samo nekome ko bude resio da te angazuje da mu dajes procenu rezultata, meti takva informacija nema neki znacaj. Ja se samo prisetim koliko si promasaja imao i onda mi sve bude jasno.
Citat:
Nema tu nikakvog obmanjivanja.
NAIVČINAMA NIJE MESTO U KLADIONICI!
Kad udješ u kladionicu neki mečevi su počeli.
Slobodan si da ne učestvuješ u kladjenju ako nisi spreman.
Ako učestvuješ a nisi spreman (kao što se tebi dešava)
sam si se zajebbo.
Ne utvrdjujemo mi gde je kome mesto i sta se desava kad neko udje u kladionicu, ja pokusavam da utvrdim zasto si lagao i zasto pokusavas da obmanjujes ostale diskutante svojim laganjem. Sta ocekujes da postignes time. Interesuje me motiv. To je tema diskusije, a ne ko je kako usao u kladionicu i sta tamo moze da radi.
Citat:
Jesi se ti tu negde prepoznao?
Ne pominješ se direkto.
To se odnosi na onog koji je položio novac u kladionicu ili Exchange.
Kako si se ti tu prepoznao?
Kao lažov?
Kao gubitnik?
Tražio si da ti se vrati novac kad si izgubio opkladu?
Što se tiče lečenja
čini mi se da je lečenje potrebno onome
ko gubi novce na Exchange i pokušava da se izleči tako što će druge uvući u to isto bacanje novca.
Opet pokusavas da izmisljas nesto, da lazes i da varas i da drugima pripisujes nesto sto si ti izmislio.
P.S. vidim da si i Kecmana obucio, pa je i on poceo sa laganjem. Ostaje samo da vidite koliko cete piva popiti jer te covek zvao u goste, a laze koliko je zaradio od kladjenja.