jeste tako jesve je sklopljeno od standardnih komponenta i nije me bas kostalo puno.gusani odlivak orginal lezajevi i snek ili spuz regulacija i tri sonde a pravio sam kuciste gorionika sa spremnikom i donji dio kotla.gornji dio sam sklopio od gotovih clanaka tako mi je sasvim sigurno da ce standardno raditi
nebi ja pravio Ventilator ili regulaciju orginal nije skup a siguran je provereno rezultati su super
naravno da postoje forumasi sto neveruju i sa slikom i bez slike ali ko razumije materiju moze da skonta imao sam losa iskustva sa pojedincima i sa slikama obico kazu to si skinuo sa neta
da bilo je sarafanja ali je orginal i radice malo duze kad saberes da pravis recimo izmenjivac nekako lakse ubacit caure stegnuti nego variti i mozda kapa kod naprezanja .a ovako sam siguran.
Kotao dva u jedan.Predvidjen za izgaranje peleta drveta uglja .Rucne izrade od raznih komponenti..Termoflux gorionik sa akumulacionim spremnikom Mesni Ventil trokraki esbe .Regulacija polaza St431sa sobnim termostatom bergen.