Da, i ja se secam 100% do sada "objavljenih" stvari...
A dilema "odakle ti sve to a neotvoreno/nekorisceno" - pa ima ljudi koji kad imaju nesto ne koriste odmah ili ako je iz delova (ma kakvih) ne iskoriste sve a ambalazu pri koriscenju pazljivo raspakuju makar je neposredno po koriscenju bacili. Ja sam imao fu neku "foru" da cigarete otvaram u vidu minijatirne "ceremonije" i pakla je uvek bila "cela - celcata" do samog kraja (guzvanja, bacanja...) bilo da je tvrdo ili meko pakovanje u pitanju. I to su svi znali ko god se druzio samnom, i niko nije smeo sam da uzme cigaretu a narocito da "uzme nepazljivo"!

Ma ludilo...
I nekako u nekom smislu i mogu da razumem da neko nesto cuva godinama nedirnuto. I nemam nista protiv toga, cak mi je vrlo simpaticno. Ja se ne vezujem za stvari odavno, otprilike neposredno posle vojske kad sam u garazi izbacio nevidjenu kolicinu necega ("svasta nesto"

) sto se skupljalo godinama a ne sluzi nicemu vise. A u kuci sam prelomio neposredno nakon rasciscavanja garaze i to sa dve granate koje sam doneo iz vojske kao uspomenu na gadjanje ciljeva u vazduhu, moje granate (caure, naravno!) koje sam ispucao tom prilikom, prosvercovao sa terena, Pula..., pa iz kasarne... i mislio sam da ce mi to biti uspomena do kraja zivota na nesto iz vojske.

Te granate i kolekcija "Stripoteke" (sve od prvog broja, kao da nisu otvarane i citane...) mi je bilo nesto sto sam bas najteze odlucio da stavim na "gomilu za kontejner".

Sve ostalo je bilo daleko lakse. A naucio sam i da se ne vezem ni za mnogo drugih stvari u zivotu. Pa nevezem se ni za ljude, a to je najpametnija stvar, odluka, koju sam doneo u zivotu. Jer, stvari su prolazne i uspomene ne blede nemanjem stvari za koje su vezane... a ljudi...? Pa i dalje imam samo nekoliko prijatelja (mozda desetak, mozda), svi ostali su kao "Stripoteka". Dragi, neko manje ili vise, ali prolazni...
Kako god, odlicna tema, a moram da primetim i korisnije i prakticnije i bolje nego da je deo one teme!, i podrska pokretacu teme. Samo nastavi.
Pozdrav!
EDIT
Samo da napomenem da se ne pomisli da sam "Bogu zresio" - Kolekciju "Stripoteka" nisam bacio nego poklonio klincu iz ulice... kakva je to sreca u ocima klinca bila... Eee, to pamtim...

"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”