Citat:
mishayamaha:
Evo dolazi stari traktor sa prikolicom i donosi KINDER LADU iz 1984te godine...prva Podravkina serija po licenci FERERO korporacije,Italy....kao nova sa sve etiketom i unutarnjim kartonskim cepom(neumrljanim),i naravno zatvaracem :)

Ako imas punu, placam 1000 evra. :)
Citat:
mishayamaha:
Malo i kaubojaca/indijanaca iz sredine `80ih...nekada su bili u kesicama njih po 20ak...na kisocima stampe...muski deo foruma ce sigurno znati o cemu pricam...ili nece

Ma gde nece, mogu sad da pronadjem par komada! :D
Citat:
mishayamaha:
Jel se seca neko ove TOMBOLE zagrebacke Biserke...full pakovanje,ne fali niti jedan delic...mogao se i sah igrati na poledjini glavnog kartona TOMBOLE...zato su tu i figure za sah

Gde se ne bih secao, ali je poenta da si me ti PODSETIO! :) Totalno sam zaboravio na tombolu, i sada negde imam brojeve u platnenoj vrecici...
Citat:
mishayamaha:
Kantice decije za zalivanje cveca ili zafrkavanje po pesku - Robne kuce Beograd (imaju i cene na dnu,sa spoljne strane) - `70te

Koliko su kostale?
Nego, aj' ti lepo otvori muzej ili neku izlozbu, ili vidi udruzi se sa ovima sto organizuju onu izlozbu Ziveo zivot ili kako se vec zove, steta da ovo ostane samo na slikama! :)
[Ovu poruku je menjao mr. ako dana 14.01.2015. u 06:25 GMT+1]
- Il n'est pas important qui, importe c'est quoi!