Koliko god ja predstavljao činjenice da samo pogledaju čije su prodavnice i fabrike u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni... i čija je vojska uostalom, i da će shvatiti ko je i zašto rasturio Jugoslaviju, oni to zbog sopstvenih emocija nisu u stanju, već će nastaviti svoju emocionalno priču o četnicima i ustašama i kome god.
Koliko god ja predstavljao činjenice ko je razdvojio Srpsko i Bugarsko pismo i jezik, i ko je postavio kralja Milana i započeo rat, emocionalno nabijeni ljudi ograničene svesti to neće biti u stanju već ne nastaviti priču o Srpstvu ili Bugarstvu ili šta čemu god emotivnom.
Kada bi neko rekao da vreme ne teče onome koji putuje brzinom svestlosti, učesnici ovog foruma (recimo Miroslav Jeftić koji je iz nekog razloga uobrazio da je strašno racionalna osoba iako iz nekih ranijih komentara zaključujem da u stvari pojma nema) bi naravno rekao da taj lupa ko Maksim po diviziji

Nestorović ne lupa ko maksim po diviziji, on vidi mnogo više od ograničene svesti kritičara koji ga napadaju. Ko radi taj može i da pogreši i da lupi glupost, a ko ne radi ništa već se samo krije u svojoj rupi taj može samo da kritikuje tuđe greške i da time uzdiže svoju predstavu o veličanstvenom sebi iako ništa u životu nije uspeo da shvati (video sam to mnogo puta).