Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Putin i dalje ide napred

elitemadzone.org :: MadZone :: Putin i dalje ide napred
(Zaključana tema (lock), by Ivan Dimkovic)
Strane: << < .. 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 202164 | Odgovora: 1603 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred22.09.2022. u 16:07 - pre 20 meseci
Medvedev: Rusija bi mogla da iskoristi nuklearno oružje na istoku Ukrajine

Ako je ovo zaista izjavio, izem ti budale koje podrzavaju ove ludake, i nadam se da neko ozbiljan radi na tome da im stane na put.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred22.09.2022. u 16:18 - pre 20 meseci
Hajde da pokušamo ponovo da otkrijemo toplu vodu. Šta misliš, zašto postoji nuklearno oružje?
 
0

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8111



+1760 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred22.09.2022. u 18:32 - pre 20 meseci
Postoje DVE vrste Nuklearnog oruzja !!

Strategijsko i Takticko !!

Ljudi misle da postoji Samo Strategijsko !! To su rakete raznih dometa pa i one Interkontinentalne !


Ali postoji gomila Taktickog Nuklearnog oruzja ! Kako i ime kaze upotreba tog oruzja ima Takticki znacaj !

Razno je takticko NO - da ne pisem stalno pun naziv .


Na primer granate !!! Da granata za top dometa 20 km !!

Ili PVO raketa protiv avionska raketa sa nuklearnom glavom , koja treba da obori Jedan avion !!

Itd. itd.


Upotreba takvog oruzja ne bi izazvala nikakav Nuklearni sukob medju velikim silama . Upotreba protiv Ukrajinaca na primer .
 
0

calexx

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 20046



+1651 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred22.09.2022. u 18:42 - pre 20 meseci
Baciće neke granate sa obogaćenim uranijumom? Ma ne verujem da su ludi da to koriste, to mogu samo maloumnici. Šta, neko to koristio?

Ako koriste nuklearno, morate da se zapitate da li bi to delovalo na Donbas i ostale oslobođene regione. Ono, oslobodiš ih od nacista pa im baciš atomsku bombu. Obične gluposti.

Teorija kaže da ako nato punom snagom napadne Rusiju i ugrozi ih, onda nema mnogo izbora. Pa i to može bez nuklearki, neka Rusi samo potope nekolikmo nosača i neka pogode par baza u Nemačkoj, ko će da krene na Rusiju?? A zna se kako se prolazi tamo. Ali ako i nato patka krene sa nuklearkama, onda gudbaj čarli.
 
0

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8111



+1760 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred22.09.2022. u 21:18 - pre 20 meseci
U Donjeckoj oblasti spremaju se za igranje " Referenduma " !

Za to vreme na frontu u Donjecku gube sve bitke ! Ali sta je to vazno , vazno je igranje !


Novosti prepisuju od Ribara . Tekst koji prepisuju je u sustini Ludacki !! Tesko je poverovati u njega , ali verovatno je istina !!

Citat : "Neprijateljska motorizovana pešadija iz pravca sela Rubci i Lozovoje ušla je u odbrambene formacije Oružanih snaga RF u oblasti Redkoduba i Karlovke.

Ukrajinska oklopna grupa je blagovremeno otkrivena vazdušnim izviđanjem: nanet joj je snažan vatreni udar. "


Prepisali su sve tu nema spora .

Prvi deo izgleda normalno vode se borbe , VSU pobedjuje itd .


Drugi deo je Ludacki !!!

Iz njega proizilazi da Rusi Nisu znali da Ukrajinska oklopna grupa postoji , i gde se nalazi !! Vec su je otkrili Vazdusnim izvidjanjem ??

Verovatno sto opet na frontu Nema Nikoga od Rusa !! Pesadije nema , vec avijacija otkriva oklopne kolone ??


Pisao sam pre nekoliko dana sa kartom , okacicu vec nacrtanu . Linija fronta je brzo pala i od one predhodne ostao je samo Liman ! Koji se polako krece ka Okruzenju !!


Prikačeni fajlovi
 
0

component

Član broj: 182885
Poruke: 1250



+455 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 07:41 - pre 20 meseci
Rusi ne prete džabe nuklearnim oružjem. Čak je moguće da ga i upotrebe na Ukrajini ako ništa drugo ne uspe. I šta će ko da uradi povodom toga? Ništa. Ukrajina nema nuklearno oružje da uzvrati, a NATO neće upotrebiti svoje pošto nije napadnuna NATO članica. Amerika pogotovo nema ništa od toga da gađa Rusiju nuklearnim oružjem.
Samo će svet još više okriviti Rusiju i verovatno će mnogo više zemalja uvesti sankcije Rusiji.
 
0

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
Poruke: 9538
*.static.isp.telekom.rs.



+10263 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 08:46 - pre 20 meseci
Referendum je takođe najava i konačni zaključak "šta Putin 'oće"

Referenudum u pomenute 4 oblasti će "pomeriti" granice Rusije, i konačan cilj Rusije će biti granice tih oblasti.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
 
0

component

Član broj: 182885
Poruke: 1250



+455 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 10:30 - pre 20 meseci
Ni ne kriju da je "referendum" namešten. Već se zna šta će biti izglasano kao i šta će biti urađeno nakon toga. Ne postoji čak ni opcija da referendum ne uspe. Postoji samo opcija da se "izglasa" to što Putin hoće.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 10:46 - pre 20 meseci
Verovatno je IPSOS radio telefonsku anketu.
 
0

calexx

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 20046



+1651 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 11:45 - pre 20 meseci
Šta je čudno u očekivanju da referendumi uspeju? Kad bi ukrajinska strana organizovala referendume u ostatku Zaporožja koji je pod njenom kontrolom tj okupacijom, u Nikolajevu ili Odesi ali da stvarno bude tajno a ne sa orahom i pokrivenom kutijom, začudili bi se kakav bi bio rezultat. Otprilike kao kada bi u Severnoj Mitrovici organizovali referendum da li hoće da budu u Srbiji ili u republjik kosova.

Zato zapad unapred odbija ove referendume jer znaju da rezultat nije po njihovom planu. Baš me zanima šta bi se desilo da glasovi budu protiv pripajanja Rusiji, da li bi zapad to prihvatio kao legalno glasanje. ;) Možda bi trebalo da se prvo tako objavi i vidi reakcija a posle objave pravi rezultati.

Nekada su referendumi OK, nekada su lažni. Kada su se ovde cepale republike, niko nije posumnjao u njih i svi su prihvaćeni iako su do njih došli silom. Mada hvala im na tome, najveći plus za Srbiju je što su ostale republike otišle i ne moramo da živimo sa ustašama i balijama.
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 11:56 - pre 20 meseci
Veca je sansa da glasovi budu protiv pripajanja Rusiji nego da calexx odustane od putinoljublja
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
+1

component

Član broj: 182885
Poruke: 1250



+455 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 13:06 - pre 20 meseci
Zamisli da recimo Hrvatska napadne Srbiju (primer pošto smo bili u istoj državi isto kao i Rusija i Ukrajina). Hrvatska osvoji Šid, Sremsku Mitrovicu... I onda brže bolje raspiše referendum u tim mestima u kome se odcepljuju od Srbije i pripajaju Hrvatskoj.
Kao i ovaj "referendum" što Putin organizuje, ljudi će moći da dođu i glasaju, a ako one, doći će vojska sa oružjem do njihovih vrata (da upravo to su rekli da će da rade - izgovor bezbednost glasača) i moći će da glasaju u svom domu.
Zazvone ti na vratima okupatori sa oružjem, gurnu ti list da zaokružiš i oni taj list treba da vrate nazad. Čak i da si toliko naivan da oni kao neće da pogledaju šta si zaokružio i da se osvete svima koji ne misle drugačije, nećeš smeti ni da kažeš da ne želiš da učestvuješ u "referendumu" a ne da zaokružiš nešto drugo nego to što se od tebe očekuje.
A na kraju sve to obroje Putinovi ljudi. Naravno može da učestvuje u procesu nadgledanja i neko nezavisan, samo treba da bude "akreditovan" od Putinovih ljudi.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 13:29 - pre 20 meseci
Ako najdemokratskija zemlja na svetu lažira izbore u mirnodopskim uslovima, šta očekivati od Rusije u ratu!?
 
0

dejanet
Beograd

Član broj: 19240
Poruke: 1181



+839 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 13:35 - pre 20 meseci
Mislim da su slobodni da glasaju "NE", medjutim ono sto bi desilo - vojska bi se pokupila i otisla za 2 sata, ali...

..Ali svi znaju da ce posle njih doci ukrajinska vojska, sluzbe bezbednosti, nacisti.. i stvoriti pakao tom stanovnistvu.
Manje vise vecinu tih ljudi ce pohapsiti, ispitivati pa ako je neko primio penziju ili platu od Rusa bice proglasen za saradnika "opkupatora", sto znaci streljanje ili mucenje po zatvorima. Mali procenat ce mozda doziveti neku razmenu.

Strah od Ukrajinaca je glavni "motor" za ove referendume, jer na taj nacin malo vise vezuju ruke Putku da ne moze da ih pusti niz vodu, kao sto je uradio pre dve nedelje oko Harkova i Izjuma.


 
0

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8111



+1760 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 13:39 - pre 20 meseci
Jel se seca neko ovog Januarskog " referenduma " U Srbistanu !

Demokratija na Delu

AV Izgubio referendum ! Sto bi to bilo vazno ! Ionako je sve bilo Igranje !

Posle " uspelog" referenduma u Ustav su dopisane DVE recenice koje su falile da bi Sudstvo bilo Nezavisno !!

Misija ispunjena !

Dopisane DVE recenice i Sudstvo je sada Nezavisno



E sad zamislite " Referendum" u sred rata gde sve prasti ?
 
0

component

Član broj: 182885
Poruke: 1250



+455 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 14:35 - pre 20 meseci
Vučić je isto KGB škola manipulacije masama. Sad će Putko da mu pokaže kako to tata radi, pa koliko god da prašti.
 
0

eeestablishment
srbija

Član broj: 268550
Poruke: 787
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: eeestablishment


+480 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 17:17 - pre 20 meseci
Ima li stranih posmatrača na tom referendumu ?
zašto bogati ne uživaju u bogatstvu i jelu i piću nego odmah pokušavaju da naprave

bombu i unište svijet . . . ( Bob Rock )
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 17:30 - pre 20 meseci
Samo ruskih.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

calexx

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 20046



+1651 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 18:18 - pre 20 meseci
Citat:
eeestablishment:
Ima li stranih posmatrača na tom referendumu ?
Jel ovo ozbiljno pitanje? Zamišljam engleske, nemačke ili letonske posmatrače na referendumu o pripajanju oblasti Rusiji. Pa po završetku kažu da je sve bilo ispravno i mogu da se pripoje. ;)

A inače je dobro da se razmisli zašto je motiv žitelja strah od nacističke vojske, jasno je da su svi koji su živeli u oslobođenim teritorijama automatski saradnici "okupatora" i u slučaju povratka idu u red za streljanje. Čak i oni koji su od ruske vojske uzeli paket sa hlebom i konzervama su za streljanje. Tipična zapadna demokracija.

edit:

ipak ima.

Citat:
Oko 130 stranih posmatrača iz 26 zemalja prati proces glasanja na referendumu o ulasku Donjecke Narodne Republike (DNR) u sastav Rusije. Među njima su predstavnici Ruske Federacije, Venecuele, Italije, Rumunije, Togoa i Južne Afrike.


[Ovu poruku je menjao calexx dana 23.09.2022. u 19:35 GMT+1]
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred23.09.2022. u 18:36 - pre 20 meseci
10. April 1938. referendum u Austriji, koju je okupirala Nemacka 12. Marta 1938.



"Do you agree with the reunification of Austria with the German Reich that was enacted on 13 March 1938 and do you vote for the list of our leader Adolf Hitler?"

99.73% je glasalo : DA.

Fasisti i danas organizuju referendum. Ocekuju se slicni rezultati.


People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

elitemadzone.org :: MadZone :: Putin i dalje ide napred
(Zaključana tema (lock), by Ivan Dimkovic)
Strane: << < .. 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 202164 | Odgovora: 1603 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.