Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Putin i dalje ide napred

elitemadzone.org :: MadZone :: Putin i dalje ide napred
(Zaključana tema (lock), by Ivan Dimkovic)
Strane: << < .. 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 205325 | Odgovora: 1603 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Bradzorf012
Mile i ortaci LLC

Član broj: 334105
Poruke: 466



+1020 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:02 - pre 21 meseci
Nisam ti rekao hvala, to je trebalo ti da kažeš.

P.S. Izgleda da ti je roba loša.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:04 - pre 21 meseci
Nema na čemu da mi čestitaš. Verovatno si navikao na robotske odgovore, pa ti je problem da razumeš.
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1660



+596 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:06 - pre 21 meseci
Citat:
calexx:
Citat:
scoolptor:Za pocetak, rodbine mrtvih.
Od 2014. do 2022. je kumovao smrti 14400 dusa, a u 2022. ko zna koliko.
Misliš, da se izvini rodbinama mrtvih koje je ubila ukrajinska naci vojska? Kao kada bi se mi izvinjavali porodicama pobijenih Srba u bljesku i oluji. Kao što sada Poljska traži reparaciju od Rusije za štetu koju su napravili oslobađajući ih od nacista. To i razumem jer su Poljaci, kao i skoro cela sadašnja eu bili na strani nacista u WWII i sada su konačno rešili da se jave. I ako što sam pisao, nikada zapad neće da oprosti Rusima što su ih oslobodili od nacista.

Eto, imala je i nato patka priliku da prekine napad na SRJ ali nisu to uradili. Niti su se izvinili porodicama ubijenih Srba. Kako ih nije sramota??


Svim tim smrtima je kumovao Putin. Nisu se u Donbasu pobunili tek tako, sami od sebe. Nisu sami nabavili oruzje.
U tih 14400 su i civili koji su zrtve sukoba dve strane , i 4500 ukrajinskih vojnika i 6500 pobunjenika, i 500 ruskih vojnika bez oznaka.

Da nije hteo ta potpiruje separatizam, i danas bi u Donbasu ziveli u miru.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
+1

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:08 - pre 21 meseci
A na Majdanu su se pobunili sami od sebe? Da li bi se pobunili u Donbasu da nije bilo Majdana?

P.S.
Mnogo volim kada neko protivureči sam sebi.
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1660



+596 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:15 - pre 21 meseci
Ako ne znas sta se desilo, procitaj istorijske cinjenice, pa neces vise protivreciti sam sebi.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:21 - pre 21 meseci
Znam da je još 2003. godine moj poznanik išao u Ukrajinu kao iskusni član Otpora, kako bi tamo učestvovao u organizaciji ukrajinskog Otpora - Pora. Bio je plaćen za taj posao novcem sa Zapada.
 
0

calexx

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 20046



+1651 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:33 - pre 21 meseci
Dok to ne napiše cnn, mnogi odavde neće da znaju da se tako desilo. A inače bi i srpski narod preživeo jame i kame u NDH da je pristao da se pokrsti ili ode iz NDH. I Rusi iz Donbasa ali i ostatka Ukrajine ne bi stradali da su pristali da izbrišu ruski jezik, istoriju i kulturu, prihvate banderu i mirna Ukrajina. Ako mi nismo mogli da zaštitimo Srbe od ustaškog noža, Rusija može svoj narod.

Inače je nacistička ukroarmija počela da na tenkove stavlja gvozdeni krst, ne znam da li je to znak vermahta ili su i ss divizije to imale, mada su od njih uzeli simbole crnog sunca i znak za azovce. Ma jok, nisu to nacisti.
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1660



+596 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:36 - pre 21 meseci
Protesti u St. Pet i Moskvi
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:39 - pre 21 meseci
Link?
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1660



+596 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:43 - pre 21 meseci
https://www.youtube.com/watch?v=VdFZLhVAhTk

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 17:49 - pre 21 meseci
Lep protest, samo još da dođu ljudi.
 
+1

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1660



+596 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 18:01 - pre 21 meseci
Ako nema ljudi, sta tu trazi policija?

https://youtu.be/CNjH9PzJWLc Premotaj malo da vidis kako odvode protestante u Moskvi.

Kada se divljaci tako ponasaju prema svojim stanovnicima koji vicu 'ne ratu', kako li se tek ponasaju prema ukrajinskim civilima.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
+1

component

Član broj: 182885
Poruke: 1250



+455 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 18:02 - pre 21 meseci
Citat:
bakara:
Kojeg izbora ima Rusija?
komsija sa kojim nije u dobrim odnosima mu se ozbiljno naoruzava i treba da cekaju?

Da su cekali njima bi se dogodilo ovo sto se trenutno dogadja Ukrajini.

Nikakvog izbora nema Rusija, ili ce da ginu u napadu ili u odbrani, oni su procenili da je bolje da prvi napadnu.

I da nema Putina, isto bi se dogadjalo, jer imaju samo jedan smer.


Pa onda je trebalo da sve susedne zemlje napadnu Rusiju još kad je krenula da se naoružava, zar ne? Znači kad god se neka država naoruža, susedna država treba da je napadne? Dobro da nas ne napadnu komšije, pošto se iz godine u godinu hvalimo kako kupujemo novo naoružanje.
Zaista misliš da bi Ukrajina napala Rusiju jednog dana? Rusiju koja ima najveći broj nuklearki u svetu? Opasno im je vojni vrh u zabludi ukoliko misle da se u napadu gine manje nego u odbrani (osim u raketnom napadu). Eto izginulo je hiljade vojnika u "specijalnoj operaciji". 100% sam siguran da bi izginulo mnogo manje da su branili utvrđene položaje u Rusiji ako bi Ukrajinci krenuli na njih tenkovima.
I zašto Rusija nije u dobrim odnosima sa Ukrajinom? Zato što nisu marioneta država Rusije kao na primer Belorusija, eto zato. Misliš da je svejedno Litvancima, Letoncima i Estoncima šta se dešava u Ukrajini? Veoma je verovatno da su oni sledeći ako Rusija pobedi u Ukrajini.
 
0

Bradzorf012
Mile i ortaci LLC

Član broj: 334105
Poruke: 466



+1020 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 18:18 - pre 21 meseci
Idi uradi domaći, popi mleko, pa u krevet na spavanje, molim te.
 
0

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16388



+2923 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 18:27 - pre 21 meseci
Citat:
component: Pa onda je trebalo da sve susedne zemlje napadnu Rusiju još kad je krenula da se naoružava, zar ne?


niko ne napada jaceg od sebe, uvek jaci napada slabijeg koji moze da ga ugrozi.
Nece niko cekati da mu protivnik ojaca i da on napadne njega, to bi bilo suludo.

I srbija ako navuce dovoljno oruzja nemoj da sumnjas da ce biti napadnuta, uvek se nadje dobar razlog zasto.

jednostavno tako zivot funkcionise, nisu to rusi izmislili.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
0

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 1364
*.dynamic.a1.rs.



+562 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 19:35 - pre 21 meseci
Život funkcioniše tako što te napadnu kad ojačaš? :) E ovu filozofiju još nisam čuo ..
Nemoj da pricas?
 
+1

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 20:00 - pre 21 meseci
Citat:
scoolptor:
Ako nema ljudi, sta tu trazi policija?



Traži ljude?

Uporedi ovaj protest sa protestom protiv Rio Tinta u BG. U Beogradu je bilo neuporedivo više ljudi i na kraju ništa nije postignuto, kopa se uveliko po celoj Srbiji i nikoga više nije ni briga.
 
0

B3R1
Berislav Todorovic
NL

B3R1
Član broj: 224915
Poruke: 805



+642 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 20:54 - pre 21 meseci
Nije bilo previse ljudi, jer Moskovljane i Piterovce mahom nisu zvali. Kada oni sami ili njima bliski ljudi budu poceli da dobijaju pozive okrenuce plocu.

Bas kao u onoj staroj, otrcanoj:

Kada su dosli po Janka nisam se bunio jer nisam Janko.
Kada su dosli po Marka nisam se bunio jer nisam Marko.
itd.

I vec svi znamo kako se ta pesma zavrsava, zar ne?
 
0

Bradzorf012
Mile i ortaci LLC

Član broj: 334105
Poruke: 466



+1020 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 20:57 - pre 21 meseci
Piješ kafu sa Šojguom svaki dan, pa znaš da će(i kada će) Moskovljani doći na red?
 
0

calexx

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 20046



+1651 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 22:02 - pre 21 meseci
Više ljudi je bilo u Berlinu (ili gde beše skoro) sa ruskim zastavama nego ovo sada. Da ne pominjem Prag. A naravno, uvek ima nekog otpora, opozicije koja će da krene na mig sponzora. Misliš da se u Ukrajini ne bi održavali takvi protesti da ljudi ne znaju da će svi sa protesta ili da budu odvedeni u nepoznato ili poslati na prve redove fronta. Tamo sada diskutuju da li da kao Izrael mobilišu tinejdžere, da li ženama da ograniče mobilizaciju ili da i njih redom zovu. Sutra da kažu ... ko neće da bude mobilisan, neka ide kući, ostali bi samo azovci, krakeni i psi rata.

Mogla bi Rusija da objavi da recimo "čisti" Nikopolj (odakle gađaju NE) sledećih dana pa da oni koji hoće odu odatle a koji neće, to je šta je, pa sravne grad. Ili bar četvrti odakle se pucalo. Mada se priča da i u Zaporožju i ostalim gradovima koji su pod Ukrajinom velika većina čeka Ruse da dođu, samo što to ne smeju da kažu jer znaju šta ih čeka. Ni nacisti ne najavljuju da će da gađaju Donjeck pa raspale i pobiju civile. Mada su ih oni već obeležili kao neprijatelje i nemaju problem da ih pobiju što više. Ko govori ruski jezik, taj nije naš, njemu staviti žutu zvezdu na rukav.
 
0

elitemadzone.org :: MadZone :: Putin i dalje ide napred
(Zaključana tema (lock), by Ivan Dimkovic)
Strane: << < .. 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 205325 | Odgovora: 1603 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.