Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Putin i dalje ide napred

elitemadzone.org :: MadZone :: Putin i dalje ide napred
(Zaključana tema (lock), by Ivan Dimkovic)
Strane: << < .. 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 202176 | Odgovora: 1603 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 1362
*.dynamic.a1.rs.



+562 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 11:31 - pre 20 meseci
... a open Balkan će da zablista .. verovatno ćemo morati da prihvatimo kolone holandskih izbeglica ..
Nemoj da pricas?
 
0

Impaler

Član broj: 89808
Poruke: 183



+33 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 11:47 - pre 20 meseci
U III svjetskom ratu veliki igrači će se pobiti u prvim skundama takvog rata. Zbog doktrine MAD.
Ostati ćemo mi manji. Mi ćemo se pobiti u IV. svjetskom ratu štapovima i kamenjem kako je rekao Einstein.
NO FATE
 
+1

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
Poruke: 9538
*.static.isp.telekom.rs.



+10264 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 12:25 - pre 20 meseci
Ako počne III S.R. mi ćemo elegentno moći da napadnemo šiptare na Kosovu, i da ih jednom za svagda vratimo Kosovo.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
 
+1

component

Član broj: 182885
Poruke: 1250



+455 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 13:02 - pre 20 meseci
A da ipak ne napadnemo? Gledaćemo da preživimo kako možemo, a ne da počinjemo još jedan sukob. Možda će hteti neke paljevine koji niti imaju porodicu o kojoj da brinu, niti mozga da razmisle za koga se bore.

Znaš šta, hajde hipotetički da pretpostavimo da ti i tvoji istomišjenici napadnu Kosovo. I recimo da posle dosta žrtava na obe strane vi pobedite. I šta tad? Otkupljivaćeš zemlju šiptarima kao što su oni nama pre više decenija? Ili misliš nešto da drugo uradiš sa civilima i njihovom imovinom? Misliš da preuzmeš samo državne institucije? A ko će tamo da radi nego ti isti civili? Misliš da će pola Beograda da se odseli za kosovo ako ga ti vratiš?
Nije za džaba to pitanje koje se ne rešava decenijama. Samo u kafani možeš da čuješ kako ćemo mi dža bu, a onda će oni, pa ćemo mi...

Ako počne III S.R. to je to... Nema baš puno budućnosti posle toga.
 
0

B3R1
Berislav Todorovic
NL

B3R1
Član broj: 224915
Poruke: 807



+642 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 13:09 - pre 20 meseci
Citat:
scoolptor:
Opao moral, gube na frontovima. Sta mu drugo preostaje.
Tek sada ce da krene bezanija iz RU.
A poostrili su i kazne za dezerterstvo, odbijanje komandi, predaju, itd.

Izgleda da je bezanija pocela:

https://www.b92.net/info/vesti...category=78&nav_id=2216780

A sto se kazni tice ... hahahahaha ... mogu oni da smisljaju kakve god kazne hoce, ali para vrti gde burgija nece ... a ruski panduri i sudije vole pare, tako da ...

Uzgred, Air Serba je postala klasicni ratni profiter - pazi, 5600 evra za kartu:

https://nova.rs/svet/cene-avio...00-za-beg-iz-moskve-u-beograd/

Hmmm ... jedino ne znam kako ce onaj Bockan-Horosenko (ili kako se vec zove onaj njihov ambasador u Bgd) reagovati na sve to ...
 
0

BrutalCoin

Član broj: 337807
Poruke: 126



+103 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 13:28 - pre 20 meseci
--- Pogresna Tema ---








[Ovu poruku je menjao BrutalCoin dana 21.09.2022. u 14:46 GMT+1]
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 13:34 - pre 20 meseci
Male su šanse, ali vredi pokušati. Ako bi forum dozvolio ćirilicu možda bi kletva bila poništena i Rusi i Ukrajinci bi ponovo postali braća.

Citat:
component: Nije mi jasna tvoja logika i ostalih srpskih putinofila "da komšiji crkne krava, pa makar meni crkle dve". A komšija ima 10 krava, a ti samo te dve. Ako Francuskoj ili Nemačkoj ili Italiji bude loše, misliš da će nama biti bolje ili gore? Da ti odmah kažem: mnogo gore. Pogledaj prvo od koga dobijamo najviše resursa. To nije Rusija. Kako misliš da uvezeš struju od Rusije? Misliš da će nam Rusi poslati pšenicu ili možda mleko ili ulje ako kod nas ne bude bilo?


Naravno da će nama biti gore i nisam baš srećan zbog toga. Malo me teši to što odavno imam rezervnu varijantu i mislim da sam spremniji za život u teškim uslovima od 90% Evropljana. Nažalost, planirani rudnici litijuma u velikoj meri potkopavaju moju rezervnu varijantu, a ukoliko bi došlo do nuklearnog rata, nikakva rezervna varijanta ne pomaže.

Moram da naglasim da su građani Srbije takođe Evropljani, pošto mi se čini da nisi razumeo moju prethodnu objavu.

Prvi deo tvoje objave u vezi sa time ko je koga napao neću da komentarišem jer mislim da nema svrhe. Stvari su mnogo komplikovanije nego što ti zamišljam i bojim se da bi tema prerano došla do četnika i partizana.
 
0

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 1362
87.116.160.*



+562 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 13:37 - pre 20 meseci
Ne dozvoljava forum ćirilicu, nego Goiko
Nemoj da pricas?
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 13:46 - pre 20 meseci
Sada sudbina sveta zavisi od Gojka. Veliki je to teret za jednog hobita, odnosno čoveka.

 
0

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16370



+2922 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 15:18 - pre 20 meseci
Citat:
component: Prvo Putin i Rusija imaju izbora. Ko napada ima izbor da li da napadne ili ne. Onaj ko se brani baš i nema izbora (tj. ima ili da se brani ili da umre).
Da li misliš kada Rusija bude proglasila rat i opštu mobilizaciju zbog razloga "Ukrajina je napala Rusiju (Lugansk, Donjeck,...) i Rusija se samo brani", da neće da gađaju konvoje ili avione za koje smatraju da dostavljaju oružje i "sisteme za komunikaciju i obradu informacija"?


Kojeg izbora ima Rusija?
komsija sa kojim nije u dobrim odnosima mu se ozbiljno naoruzava i treba da cekaju?

Da su cekali njima bi se dogodilo ovo sto se trenutno dogadja Ukrajini.

Nikakvog izbora nema Rusija, ili ce da ginu u napadu ili u odbrani, oni su procenili da je bolje da prvi napadnu.

I da nema Putina, isto bi se dogadjalo, jer imaju samo jedan smer.




Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
+1

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 15:42 - pre 20 meseci
Citat:
MajorFatal:
Ne dozvoljava forum ćirilicu, nego Goiko


Zasto Γojko ne da cirilicu?
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 15:46 - pre 20 meseci
Citat:
bakara:
Kojeg izbora ima Rusija?


Da stanu na loptu. Da priznaju da su pogresili. Da mole za oprost. Isporuce ratne zlocince medjunarodnom tribunalu.
Plate ratnu odstetu za unistene zivote i imovinu.
Da pokusaju da se ponasaju civilizovano.
Itd, itd.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
+1

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 15:49 - pre 20 meseci
3ato ϣto my ce moӂe.
 
+1

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16370



+2922 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 15:52 - pre 20 meseci
Citat:
scoolptor:
Citat:
bakara:
Kojeg izbora ima Rusija?


Da stanu na loptu. Da priznaju da su pogresili. Da mole za oprost. Isporuce ratne zlocince medjunarodnom tribunalu.
Plate ratnu odstetu za unistene zivote i imovinu.
Da pokusaju da se ponasaju civilizovano.
Itd, itd.

Cek, malo si se zaneo...koga da mole za oprost?
Ovaj rat ima neku istoriju, nije se odjednom desilo...
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
0

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1643



+593 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 16:07 - pre 20 meseci
Za pocetak, rodbine mrtvih.
Od 2014. do 2022. je kumovao smrti 14400 dusa, a u 2022. ko zna koliko.

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 16:22 - pre 20 meseci
Države i njihovi lideri su poznati po izvinjenjima. Zašto se ne ugleda na svoje zapadne partnjore, na primer Buša, Klintona, Blera, Bajdena...
 
0

calexx

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 20046



+1651 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 16:46 - pre 20 meseci
Citat:
scoolptor:Za pocetak, rodbine mrtvih.
Od 2014. do 2022. je kumovao smrti 14400 dusa, a u 2022. ko zna koliko.
Misliš, da se izvini rodbinama mrtvih koje je ubila ukrajinska naci vojska? Kao kada bi se mi izvinjavali porodicama pobijenih Srba u bljesku i oluji. Kao što sada Poljska traži reparaciju od Rusije za štetu koju su napravili oslobađajući ih od nacista. To i razumem jer su Poljaci, kao i skoro cela sadašnja eu bili na strani nacista u WWII i sada su konačno rešili da se jave. I ako što sam pisao, nikada zapad neće da oprosti Rusima što su ih oslobodili od nacista.

Eto, imala je i nato patka priliku da prekine napad na SRJ ali nisu to uradili. Niti su se izvinili porodicama ubijenih Srba. Kako ih nije sramota??
 
+1

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 16:51 - pre 20 meseci
Sve vojske ubijaju u toku rata. Obični, mirni ljudi se na ratištu pretvaraju u zveri. Ako mislite za sebe da ste drugačiji, varate se. Molite boga samo da nikada ne saznate da sam u pravu.
 
+1

Bradzorf012
Mile i ortaci LLC

Član broj: 334105
Poruke: 466



+1020 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 16:52 - pre 20 meseci
Buzz

Otkrio si toplu vodu u bojleru. Čestitam.

Citat:
calexx:
Eto, imala je i nato patka priliku da prekine napad na SRJ ali nisu to uradili. Niti su se izvinili porodicama ubijenih Srba. Kako ih nije sramota??


Znaju samo za silu. Eto kako.
 
0

BuzzLightyear

Član broj: 345017
Poruke: 71



+432 Profil

icon Re: Putin i dalje ide napred21.09.2022. u 16:59 - pre 20 meseci
Citat:
Bradzorf012: Otkrio si toplu vodu u bojleru. Čestitam.


Nema na čemu, još da je otkriju Caleks i Skulptor.
 
0

elitemadzone.org :: MadZone :: Putin i dalje ide napred
(Zaključana tema (lock), by Ivan Dimkovic)
Strane: << < .. 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 202176 | Odgovora: 1603 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.