Auto VW Polo, 1.0 TSI, 95KS, godište 2021o.
Kilometraža 65000km, kupljen nov u Srbiji, proveren pre kupovine preko broja šasije.
Bilo je u opticaju još par sličnih auta (Astra, Megane, G7, Mazda 3), slao sam ovde. Čak sam i razmišljao o kupovini većeg auta, ali nam nije potreban stvarno, tako da sam se ipak odlučio za auto koji je pretežno za grad, ali može da potera i na duži put.
Vozio sam ga 10km, sad čekam da ga registrujem i uzmem tablice, pa će pasti neki ozbiljniji put. Za sada auto je nečujan, startan, hoće da povuče, a iznutra je prostran i udoban, a i gepek je solidan. Od opreme ima tempomat, automatsko kočenje, asistenciju za uzbrdicu. I meni kao audiofilu jako bitno - ozvučenje je fenomenalno.
Od manjka, možda 6-ta brzina i lane-assist (imam ga na službenom autu, uglavnom je ugašen, možda mi se jednom aktivirao na autoputu). I eventualno parking senzori, mada sam mišljenja da mi za auto te veličine, koji je pregledan (što je današnjim novijim automobilima uglavnom minus) mi nisu potrebni.
Citat:
Java Beograd:
Mi ćemo svakako da ti kažemo da je za te pare bolje da si kupio Dačiju, na primer.

Zanimljivo - Dacia Stepway mi je bila jedan od izbora, ali ne znam, ne mogu da svarim to što Dacia baš odiše jeftinoćom. Sad na sajmu sam ušao u Stepway, kome je završna obrada drastično bolja od recimo Logana ili Dustera, ali opet - onaj miris lepka i kineske prodavnice mi smeta. Iz'em ti ja taj auto koji nakon kupovine moraš da teraš na dubinsko i staviš 2-3 jelkice da bi neutralisao taj miris.
Pre očekujem da mi neko kaže da sam imao G7 iz 2013e godine ili C klasu ili BMWa iz 2010e za te pare.
Mada moram da priznam da mi je ovaj Golfić bio zanimljiv, još mi je u zapraćenim oglasima - ali ga kolje godina proizvodnje.
https://www.polovniautomobili....-tsi?attp=p9_pv0_pc0_pl11_plv0
[Ovu poruku je menjao Turmen dana 04.04.2024. u 11:43 GMT+1]