Sto se tice staklenih vrata iznad nape potpuno se slazem. Priznajem da sam malo zaboravio na crijevo.

Tu sam stavio staklo vise radi estetskog izgleda. Nekako mi taj element ostao sam na zidu pa se mucim oko kako da ne strci previse od ostatka kuhinje.
Iz istog razloga su i ovi produzetci oko nape. Sa strane do zida mi ostaje praznina nesto vise od 100mm pa sam eksperimentalno ubacio ta dva produzetka.
Supruga kaze da joj se vise svidja sa nego bez njih. Neznam, imas li mozda bolji prijedlog? Ako stavim samo napu onda mi nije poravnato ni sa cim.
Sto se tice frizidera on je upao na malo neobicno mjesto ali jedino tako sam mogao dici rernu a da ne kradem prostor radne ploce.
Stavio sam ga u odjeljak ispod rerne. Nije bas cesta praksa ali se srece tu i tamo. Nadam se da mi to nece stvarati probleme.
U principu ce i korpus i front ici u dezeniranom univeru. Supruga izabrala teksturu hrasta u dvije nijanse tako da bi front isao u tamniju nijansu sa
kantom u boji korpusa a korpus u svijetlijem tonu.
S obzirom da nece nista ici u bijeli univer mozda je cak i bolje da se neki dijelovi koji se vide odrade u boji korpusa, bar mislim, vidjecemo.
Heh, pitas me kad pocnjem, pa pocinjem jos prije tri mjeseca.

Supruga 'oce da me davi.
Ceka se na kuhinju pa da preselimo u navosagradjenu kucu a ovo se oteglo. Svi rokovi probijeni.
Evo jos oko ovih detalja pa se nadam da bi iduce sedmice mogao da nosim na rezanje.
Evo i nape sa i bez dodataka pa prosudite sami sta je ljepse.
Na kraju ove dodatke mogu da napravim pa cemo vidjeti hocu li ih kaciti ili ne. Mali su i nece mnogo da kostaju.