Citam sad na sajtu VW-a o "gredi" kako je to ekonomicno resenje(za koga?..kada traze neekonomicnih 15000), i pruza razne benefite,

, npr vise mesta na zadnjem sedistu i u gepeku. Znaci li to da onaj model od 25000 ima manje mesta?
Vise ni sami ne znaju sta da rade sa gredom i kako da lazu i da je zamazu.
Napravili su svinjariju, pravi izraz, a tu zabu ne moze da proguta nikakav marketing, samo se uplatkavaju, sa nedoslednostima.
Pokrenuta je propagandna masinerija(st je valjda normalno kada je nesto zaista dobro

), posto proizvod ne zna sam da se reklamira benefitima, ali se polako promalja ozbiljno cudjenje i renomiranih casopisa zasto su uradili retrofit do golfa 4.
I sa takvom filozofijom prodaje, razvoja u cilju pojeftinjenja proizvodnje, a ne pravljenja dobrog vozila, naduvavanja cene da se vraca drzavna pomoc..kao kupac, mogu samo da ih pozdravim, i neka svoje probleme, i finansijske i u glavi, resavaju u svojoj drzavi, sa svojim situiranim gradjanima..neka vrte pare u krug.
Ja da im mackam masne brkove..neka hvala. Ko voli da ih hvali neka im, ali za moju pohvalu, moraju da pruze nesto koncipirano, konkretno, sto se automobila tice, a ne maskare, a ne da smisljaju farbice i reciklaze za plastike...sto im je jedina SVETSKA pohvala..da su plastiku odradili super.
Pa neka ih, prekupo je to super, i ta plastika..u voznji slabo to gledam, i divim se, a ni 50-ak dugmica nemam kada da stiskam..
Poz
P.S.
Pa dao sam "link"! Nije web link(slabo im radi web dizajner

), ali je valjda jasno sta je Press-ov nedeljnik..ovaj najnoviji.. o Saricu i mafijama..