Nisam ja taj koji je posumnjao u ove neverovatne podatke koji konkurenciju prosto duvaju. Posumnjali su oni koji u to jednostavno ne mogu da poveruju

a ne mogu da poveruju samo zato sto su razlike medju konkurencijom prevelike, ili mozda gresim?

Pa zar ne vidis ko najvise vice da je to nemoguce i da su sve to podmetacine zlobnika? Podmecu neverovatne spotove, podmecu registarske tablice, snimaju neverovatne podatke. Iza svega toga ocigledno stoji CIA.
Pa ako se nekome tako nesto cini, ko je onda opsednut brendom? Da li ja, ili oni kojima se ovako nesto pricinjava? Ko je tu opsednut?
P.S. Na osnovu zvuka koji motor odaje prilikom ubzavanja i na osnovu zvika turbine koja se jasno i kvalitetno cuje, ja tacno mogu proceniti kolika je zapremina agregata i to sa greskom ne vecom od +-10%. Nisu mi potrebni nikakvi dotatni argumenti.

Ali ako ti imas nekog drugog takmaca za ovu temu, slobodno napisi. Onog smijesnog (za evropskog coveka) Suzukia sto si spomenuo, a koji bi kao trebao da bude nekakva ozbiljna konkurencija, necemo uzimati u obzir.