Mucky:
"... Izvinjavam se i ja, ali molim da nadjes negde na netu eksperiment onog australijskog naucnika koji je pedesetak godina pratio ljude rodjene "u istom znaku" i dokazao da njihovi zivoti nemaju nikakvih zajednickih osobina, niti dodirnih tacaka
Astrologija == Manipulacija ..."
Evo Mucky, proslo godinu dana kako trazim taj eksperiment koji je, navodno, izvrsio neki, navodno, naucnik i kojim je, navodno, dokazano da u zivotima sto ljudi koji su, navodno, rodjeni u isto vreme u, navodno, istom mestu (naravno, tako nesto je samo teoretski moguce), navodno, nema niceg zajednickog i nisam uspeo da pronadjem bilo sta o tome. Kad kazem bilo sta, mislim na zvanicni case study sa kontakt podacima osoba koje su ucestvovale u eksperimentu, a ne neke rekla-kazala-jesi li cuo-urbane legende o eksperimentu koje smislja neki australijski o-astrologiji-pojma nemam-ali mnogo volem da kenjam Voja Antonic.
A nesto se mislim, cak i da ne znam da je astrologija stara 5000 godina, da je preteca astronomije i drugih nauka, da su se astrologijom bavili i neki veoma umni ljudi i da je ta prica o eksperimentu koji je opovrgao ono sto nikom normalnom ne pada na pamet da opovrgava, znao bih da ako uzmes sto ljudi koji su rodjeni u istom mestu (a isto vreme, sa tolerancijom do maksimalno 4 minuta, i isto mesto rodjenja je jako bitno, jer bez toga eksperiment vredi koliko i bukvica druga Nikole Zarka Radosavljevica Tesle koju je ocitao tamo nekom Bilu Gejtsu koji mece neke bubice u svoje programe da bi nam posle uzimao pare kad ga pozovemo da ih popravlja, bas kao sto je i nas drug Voja Antonic demaskirao tamo neke astrologe i astrologiju koji su dovoljno dobri za britansku kraljicu i pola plemstva, ali ne mogu da zajebu nase radne ljude i gradjane koji su, kao sto svi znamo, najpametniji na svetu) u njihovim zivotima mora biti jako puno slicnosti, pa takav eksperiment, po prirodi stvari, ne bi mogao biti od koristi za opovrgavanje znacaja astrologije.