@zvonchica27 I ja koristim computherm bezicni termostat, samo je malo drugaciji, Q7 RF

Kada je dat signal kotlu da se upali, na termostatu se pojavi simbol plamena u levom uglu, a na toj beloj kutiji pored kotla mora da sija crvena lampica M/A, i na gorioniku mi bude oznacena oznaka R (signal sobnog termostata). To je znak da su termostat i kotao u vezi i da sve radi kako treba. Ako se desi (kod mene) da bar jedan od ta 3 uslova nije ispunjen, znaci da se veza izmedju njih prekinula.
Ne bi trebalo da bude tih prekida posto je domet oko 50 metara (ali na cistini)... Moze se desiti da je termostat neispravan, kako god sve moras preko servisera raditi.
Nemoj samo nasedati na price "To tako mora, tako to funkcionise"... Zovi i dosadjuj serviseru dokle god ti ne resi taj problem, ako treba zakljucaj ga u kotlarnicu na ceo dan da prati situaciju

Ja nisam dao mojima da odu dok ne provere sve pojedinosti, i da kucnem u drvo, nikakvih prepravki nije bilo, sve radi iz prve
Sto se tice temperature to moze zavisiti od lokacije sonde i njihove preciznosti.
Gorionik: EcoPell 6-35; Kotao 25kw + 120L bojler; 4k
ventil sa regulacijom;
130 kvadarata (blok-5cm vuna-cigla; drvena stolarija);
Evidencija potrošnje 2016/17
Evidencija potrošnje 2017-22