Tvoja tvrdnja jeste u skladu sa „klasičnom fizikom“, Euklidovom geometrijom i
matematičkom logikom, ali na zalost nije u skladu sa realnoscu.

Sve bi to bilo lepo kad bi se materija od koje smo mi kao i nasi instrumenti sastavljeni,
ponasala u skladu sa „klasičnom fizikom“ i Euklidovom geometrijom.
Ponasanje materije od koje smo svi mi sastavljeni je sa veoma velikom tacnoscu
opisano TR sto je eksperimentalno provereno. Ocitavanje instrumenata sastavljenih
od materije od koje smo i mi sastavljeni je jedini izvor informacija o svetu koji nas
okruzuje. Ono sto je za tebe privid za nas ostale je realnost jer, ponavljam
instrumenti su jedini izvor informacija o svetu oko nas, a instrumenti se ponasaju u
skladu sa TR.
Ja mislim svojom glavom koja je takodje sastavljena od materije koja se ponasa u
skladu sa TR i sve informacije koje dopiru do mene preko mojih cula posmatrajuci
instrumente mi govore da je TR ispravna.
Da opet ponovim, ti smatras da je to prividna stvarnost, ali za mene zato sto sam
sastavljen od materije koja se ponasa u skladu sa tim "prividom" nisam u stanju
da na bilo koji nacin dobijem informacije o nekoj "pravoj istini koja se krije iza tog
privida". Ja mogu sad da te informacije matematicki transformisem o oblik koji hocu,
ali ja ne mogu da transformisem ponasanje materije da se slaze sa tim formulama.
Meni su potrebna dodatna objasnjenja

Da li mislis na dve zamisljene tj. matematicki konstruisane sfere u nekom imaginarnom apstraktnom prostoru presecene zamisljenom tj. matematicki konstruisanom ravni kroz zamisljenu tj. matematicki konstruisanom tacku...

mv frog ancient_pond
echo "Splash!"