Citat:
DrJekyll: Pa ako ima ispravne trapove, kocnice i volan, neces ga dobiti za bagatelu, nisu ni oni bas pali s marsa
A koliko se secam, uvoz havarisanih automobila koji nisu u voznom stanju je zabranjen
Radni sati koje treba platiti da se recimo ispopravlja i prefarba limarija su u Nemačkoj verovatno da padneš u nesvest (nemam iskustva, samo pretpostavljam). Ne znam kako to ide sa osiguranjem tamo, ali ako je neko krivac za udes i nema kasko, možda jednostavno i neće da popravlja auto nego lepo kupi novi model na kredit a ovaj stari slupani proda. To mi deluje i kao sasvim razuman potez za to okruženje.
E, ja tu limariju recimo popravljam/varim sam u slobodno vreme u garaži, i recimo odradim i kompletnu pripremu za farbanje sa svim gletovanjima. Deluje kao da ću da uštedim dosta skupih nemačkih radnih sati

, što će da mi se prilično isplati čak i da kupim kompletan MIG aparat za autolimarsko varenje (koji bi mi ostao za sledeće "poduhvate"). Problem će praviti eventualni ispucali aribagovi i oštećenje na kablovima i senzorima, ali i to će pre ili kasnije biti rešeno na ovaj ili onaj način, tokom hobi vremena.
Što se tiče vožnje na strane table, mogao bih to da sredim ali ne znam koliko bi se to uopšte isplatilo s obzirom da bih plaćao monstruozna osiguranja a i kojekakve boravišne takse što bi me godišnje verovatno izašlo višestruko skuplje nego nego da uvezem auto i registrujem. A što se uvoza tiče, pojma nemam da li je moguć uvoz havarisanih, ali našao bi se već neki način da se zaobiđe situacija.