Pozdrav, ovo je moj prvi post, upravo sam se registrovao.
Posto sam iz Kragujevca, i radim u Fiat-u, gledam kako stancaju auta na metan, cekao sam i cekao da krenu na plin, i nikako da se to desi, onda resim da pitam par Italijana, od svih je bio isti odgovor..."malo je verovatno da ce 500L uopste i da se proizvodi na LPG jer je to gorivo prevazidjeno, CNG je trenutno aktuelan, plin je (u prevodu na srpski) odsvirao svoje"...
Tako da sam ja poceo sve vise i vise da razmisljam o nekom polovnjaku na to gorivo, za koji mesec (ako Bog da) bicu vlasnik jednog

.
Auto i marka mi nisu bitni (mada preferiram Italijana zbog parkiranja ispred fabrike, jer ako vozite auto koji nije Fiat, Alfa, Lancia, Yugo, 101, Flojka...nemate pravo na parking blizu kapije, nego par stotina metara dalje na nekom poljancetu), samo me interesuje sta da gledam i zagledam kada kupujem auto, kako (i da li moze) da u probnoj voznji "provalim" neku manu na CNG uredjaju, sta da gledam u papirima i na boci (posto ne znam dali cu neki auto NA IME ili vec reg.u SRB)...jednom recju, napisite na sta sve da obratim paznju.
Hvala svima unapred, forum je odlican, tek sam ga veceras otkrio i vec sam ga "metnuo" u OBELEZIVAC
Pozdrav i sve najbolje